Beauty

Beautiful Color Eyeliner & Øjenskygger// Nude og lilla palette med ARDEN

By  | 

Kan man nogensinde få nok eyelinere ? – jeg kan ikke og det er der en grund til, der findes så mange former for eyeliner, fast, flydende, vandfast, gel og så den cremede som kan smudges ud. Jeg kan godt lide at bruge dem på vandkandten og langs øjne for at lave et cateye.

Beautiful Color Precision Glide Eye Liner fra Elizabeth Arden kommer i disse 6 farver, som er af cremet konsistens og for mig betyder det flere kreative looks vha. en nem liner og som ikke skal spidses, da man blot drejer på hovedet – altid et plus hvis man ikke har tid til at stå og spidse sin eyeliner. Udover man ikke skal bruge til på at spidse, så kommer den med en smudge svamp på den anden ende, så behøver man faktisk ikke hive andre pensler op for at ligge makeuppen.

* Hvis spidsen bliver for flad, så medfølger der således også en blyantspidser i bunden af eyelineren.

(Guld indpakning altid et hit)

IMG_0034 kopi

Fra venstre til højre: 03 Jave – 05 Blackberry – 06 Emerald – 04 Saphire – 02 Slate – 01 Black Velvet

IMG_0041 kopi

Når vi har snakket eyeliner kan vi ikke lade være med at snakke øjenskygger, Beautiful Color Eye Liner er således udviklet til brug sammen med Beautiful Color Eye Quad Eye Shadow fra Elizabeth Arden, øjenskyggerne kommer nemlig i samme nuancer og kan nemt kombineres på kryds og tværs. Er du til de mere naturlige farver så er Chic Browns 01 noget for dig, hvis du derimod ikke er bange for lidt farve så skal du have fat i Posh Purples 02.

( Chic Browns 01 Palette )

IMG_0002 kopi

IMG_9997 kopi

(Fra toppen af paletten med den lyse highlight, til højre bund med den mørke brune)

IMG_0006 kopi

Beautiful Color Eye Shadow Quad
Hver palette rummer en blanding af perfekt koordinerede nuancer  af både shimmer og mat finish farver til et væld af iøjnefaldende makeup looks. Den her øjenskygge palette er bygbare dvs. at man kan selv bestemme om farverne skal have den høje intensitet eller blot en mild dækning.

Holdbarhed
Skyggerne er langvarige og er nemme at arbejde med, der er ikke noget drys/fall outs. Desuden er farverne designet til at lysne og løfte udseendet af øjnene. Paletten kommer med en dobbeltsidet øjenskygge pensel.

 Pris på øjenskygge palette ca. 300 kr.

IMG_9995 kopi

( Farverne fra Posh Purples 02 palette )

IMG_0024 kopi

Elizabeth Arden forhandles hos Magasin. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *