Beauty

Få smukke krøller med Ego Professional // Ego Twist krøllejern

By  | 

Jeg har brugt mit krøllejern fra Ego Professional med navnet EGO TWIST til at give mit hår det glamour og volume, som har været perfekt til de festlige lejligheder – men du kan også bruge det, til blot at give volume og fald i håret lidt ala beachy waves (altså hår med lidt fald) og det er virkelig nemt.

egotwistbeautifice

Grunden til de 4 kugler man ser på krøllejernet, er disse giver flere fordele, som gør det meget lettere og hurtigere at bruge. Når man tager og kigger ekstra godt på det, så er overfladen meget større end det traditionelle krøllejern, som vi alle har liggende derhjemme.

Det betyder simpelthen at man kan tage mere af håret på en gang og give håret det rigtige fald.  Yderligere er varmefordelingen bedre pga. den store overflade og på denne måde fordeles varmen hurtigere og skåner så vidt muligt håret bedre. Krøllerne man får efterfølgende er jævne og ensartet fra bunden til spidserne.

Når man snakker skandinavisk hår, skal man også vide at det ikke har brug for at skrue helt op for varmen og derfor indeholder dette krøllejern også temperaturstyring og på denne måde kan du styre temperaturen, efter hvor vidt du har brug for ekstra varme eller ej.

EGO Twist krøllejernet har en stofledning, som simpelthen sikrer bevægeligheden og forhindre at selve ledningen bliver brændt over. Jeg har mange gange måtte smide et krøllejern ud pga. ledningen er gået i stykker, da bevægligheden har ødelagt den.

beachwavesimagetwo

TIP//Vil du blot give håret fald (the effortless curl) skal du bare tage større totter af håret med lidt mindre varme og fokusere på spidserne (fra øret og ned). 

Ønsker du at give dit hår et mere glamourøst look, så tag nogle mindre totter og børst det igennem til sidst. Vend hovedet ned og lej med bunden, kom noget volume-pudder eller spray i. På den måde kan du bestemme selv hvordan du vil efterlade dit hår. Jo mindre totter du tager, desto større hår får du når du børster det igennem (brug en bred kam, så du ikke ødelægger dine krøller.

krøllerBeautifice

HUSK ALTID at bruge beskyttelse til dit hår, jeg bruger ID HAIR 911 rescue spray, som både dufter og efterlader håret så fantastisk glansfuldt. Jeg sprayer den inden jeg bruger en hver form for varme på mit hår og på den måde kan jeg have god samvittighed hver gang jeg styler håret.

Pris på EGO TWIST er ca. 600 ,- og  nærmeste forhandler kan findes på dette nr. 8674 2822 eller online lige her

lvb

3 Comments

 1. Søger krøllejern

  January 13, 2015 at 6:32 pm

  Hej Beautifice

  Kan du skrive hvilken hjemmeside det er man kan købe den fra til ca.600 kr. Når jeg søger på EGO TWIST krøllejern kan jeg kun finde den til 900kr.

  Ved ikke om det er mig der er dårlig til at søge, men vil meget gerne have den til 600 🙂

  Hav en god dag.

  Mvh. Den der søger røllejern

 2. Lise Pedersen

  February 8, 2017 at 10:52 am

  Er jeg den eneste som synes at den ligner en slags sexlegetøj med de kugler?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *