Beauty

OMGel Miracle Gel neglelak fra Sally Hansen

By  | 

Hvis man har prøvet at få lavet neglene før og i dette tilfælde gel-negle, så ved man at der bliver benyttet en UV-lampe til at hærde geleen på neglene. Sally Hansen er kommet ud med en ny formel med navnet Miracle Gel, som består af 2 simple trin, det er ikke trinene som går den store forskel da man allerede benytter sig af en neglelak og en topcoat, det er selve formlen som gør lige disse lakker anderledes.

2.6

TRIN 1. Start med rene og tørre negle, du bruger din neglelak uden brug af underlak. Læg to lag af farven (Miracle Gel Color)

TRIN 2. Du skal hermed aktivere hærdingen og dette sker ved at du påføre et lag af overlakken (Miracle Gel Overlak) du kan blot lade det naturlige lys klare resten af arbejdet og du efterlades med et flot resultat, nemt og enkelt.

IMG_2099

Hvordan adskiller Miracle Gel sig fra en helt almindelig neglelak ?
Neglelakkerne er et manicure-system hvor lakkens farve og glans skal kunne holde op til 14-dage, grunden til dette er deres nye patenterede formulering, som nemlig adskiller sig fra andre almindelige neglelakker og gellakker. Denne formulering øger glansen med et flot og professionelt finish.

2.5Sådan virker manicure-systemet
Både neglelakken og overlakken/topcoat virker sammen om at skabe en længere holdbarhed og denne glansfulde finish. Ingredienserne er altafgørende, hvor neglelakken indeholder oligomer og overlakken indeholder fotoinitiator, denne ingrediens aktiverer en forbindelse mellem de to lakker og dermed arbejder de sig sammen for at skabe det helt professionelle resultat.

Kan overlakken bruges med en anden neglelak (et andet mærke)
Man kan ikke bruge overlakken med en anden, da de er lavet til at arbejde med hinanden og bliver aktiveret sammen.

Sådan fjerner du din Miracle Gel
Det er nemmere end man ellers skulle tro, neglelakken kan nemlig fjernes med en helt almindelig neglelakfjerner om det er med acetone eller en acetonefri af slagsen. Du behøver heller ikke file dine negle ned og gøre det besværligt, blot lidt vat og neglelakfjerner og du er klar til at lægge en ny omgang.

Neglelakken 370 Sugar Fix kan fås her til 119,95 kr. og overlakken kan fås her til 119,95 kr.

lvb

2 Comments

 1. Frederikke

  April 6, 2017 at 8:33 pm

  Hej. Jeg ved det er et gammelt opslag. Men jeg vil lige høre. Hvis man nu bruger en uv lampe efter man har lagt top coaten. Vil det så tørre hurtigere? Er det noget du ved? 🙂

  • Beautifice

   April 10, 2017 at 12:27 pm

   Nej de bruges uden UV-lampe 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *