Beauty

Den nye Elizabeth Arden Sunkissed Pearls kollektion // (Limited Color Collection)

By  | 

Elizabeth Arden har introduceret en ny kollektion, som er inspireret af perlernes noter (deraf navnet Sunkissed Pearls) og smukke farver. Denne kollektion er som taget fra havets dybe og mystiske farver, samt en kombination af de fineste farver fra de glitrende perler.

Rebecca Restrepo, der er Elizabeth Ardens globale makeupartist, har designet denne kollektion og beskiver den således; hele konceptet ved denne kollektion er; naturlig glød til huden – lækre sommerlige læber og øjne som stråler.

IMG_2406

Sunkissed Pearls Bronzer & Highlighter
Denne kollektion består af en duo bronzer og highlighter i gyldne/neutrale farver, samt en hverdags blush i en sart lyserød nuance. Emballagen og designet på bronzer/highlight duo’en er formet som en muslingeskal og lige dette emmer af sommer, sol og strand. Man kan se, at de tydeligt har lagt meget i selve kvaliteten af produkter og selve udseendet, som er utrolig positivt for mit vedkommende.

Så snart man påfører produktet, kan man se en tydelig forskel – en øjeblikkelig glød er til at finde og en naturlig af slagsen. Selve produktet indeholder ikke store glimmer partikler, men fine små, som smelter flot ind i huden og lægger sig naturligt på huden. De findes i to forskellige farver – på billedet ses Warm Pearl 01, som er en lys/medium og hvis du vil have en, der er medium/mørk skal du have fat i Deep Pearl 02.

Vejl. pris er 315 kr. og forhandles allerede i Magasin eller Salling.

IMG_2424

Sunkissed Pearls Gel Eye Liner
Hvis du leder efter en eyeliner i gelé-form og som er intens sort, så har Elizabeth Arden fundet formlen. Denne eyeliner er utrolig nem at arbejde med og glider ikke under øjet i løbet af aften. Dog er den ikke ustyrlig når du skal påføre den på øjet, grunden til dette er, at denne eyeliner indeholder blødgørende ingredienser og naturlige olier, som får penslen til at glide pænt på øjenlåget. Indpakningen er den traditionelle lille krukke – plusset her er dog denne lille pensel som følger med, hvis du er typen, som lægger din makeup on-the-go eller blot kan lide at skifte dit look efter arbejde, så passer den perfekt ned i makeuptasken uden at fylde for meget. (farven er Deep Sea Pearl 01)

Vejl. pris 185 kr. er tilgængelig i Magasin og Salling.

IMG_2393

IMG_2412

(Fra V til H: Fresh Water Pearl 02 – Blue Pearl 03 – Bronze Pearl 01) IMG_2418

Sun kissed Cream Eye Shadow Stylo
Jeg har altid været glad for at bruge en øjenskyggestift, de kan nemlig bruges på utallige måder. Hvis du gerne vil have lidt farve på øjenlåget, men du har ikke så meget tid, så kan jeg klart anbefale at bruge sådan én. Du kommer den på øjenlåget og kan enten bruge din finger til at fordele produktet eller en blending pensel. Er du mere en eyeliner-type, så kom det på, som du ville med en sort på øjenlåget langs øjenvipperne eller i vandkanten under øjet. (flere tips og tricks her)

Disse farver giver bare en sommerlig følelse igennem kroppen og så er de utrolig cremede med masser af pigment i farverne. Når det er tid til at spidse dem, kan du blot bruge den indbyggede byantspidser.

Vejl. pris pr. stk er 215 kr.

( Fra V til H: Pink Pearl – Coral Pearl – Berry Pearl)

IMG_2440

Sunkissed Pearls Lip Gloss Trio
Hvis du kan lide en lipgloss med dimension og som tom. giver en fyldigere læber vha. de lysreflekterende partikler, som er tydelige, så skal du have fat i denne trio. Jeg blev utrolig overrasket over pigmenteringen, for da jeg skulle teste dem aller første dag havde jeg forventet en gennemsigtig dækning – dog ikke her, der er knald på med farverne og på denne måde kan du nøjes med en lipgloss på læberne. De dufter sødt, men heller ikke for kvalmende og så er konsistensen ikke alt for klistrende.

Har du lidt tørre læber, så kan du skippe din læbepomade og nøjes med din lipgloss da den fugter og tilfører læberne smidighed og glans.

Vejl. pris for denne trio er 300 kr. Alle produkter er allerede til at finde i Magasin og Salling.

Elizabeth Arden introduceret endnu en duft – UNTOLD EAU FRAÎCHE, denne duft er en nylancering til Untold-linjen, som allerede har nogle fantastiske dufte. Den er flirtende, frisk og er skabt til den levende kvinde som nyder at være spontan og stadig tilføje noget overjordisk til sig.

Hvis du er i tvivl om den er noget for dig, så er noterne en blanding af friskhed, citrus og saftige frugtnoter. Jeg har været utrolig glad for min, og jeg kan kun anbefale at man kigger forbi Magasin – du vil ikke fortryde det, da den passer til de fleste og er på ingen måde overdøvende.

IMG_2433IMG_2435

Sådan beskriver Elizabeth Arden Untold Eau Fraîche:
Levende: strålende noter af sprød sicilliansk citron og frodig grøn pære afslører kvindens ungdommelighed.
Spontan: den opløftende duft af hvis te og sprudlende mandarin vækker hendes frie ånd og evnen til at leve i nuet.
Forførende: et fint slør af fresia og liljekonval afslører kvindens ynde og strålende kvindelighed.
Glad: elegant vetiver svøbt i hvid amber afspejler kvindens lokkende charme og uimodståelige aura.
Flirtende: et strejf af blød musk indhylles i kashmirtræ og viser kvindens varme hjerte og kærlige personlighed.

Vejl pris for 50 ml. Eau de Toilette Spray er 455 kr. og kan købes her.

lvb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *