Beauty

Elizabeth Arden Golden Opulence Color Collection // + UNTOLD LUXE duften

By  | 

Golden Opulence (Limited Edition) er det rene selvforkælelse i emballage form, hvis du er ligesom jeg – og nyder et godt syn af makeuppen når den står den, så skal du have fingrene i denne kollektion fra Elizabeth Arden. Den er yderst majestætisk og luksuriøs, det er blot nogle ord som snildt beskriver både kvaliteten og udseendet.

Makeup med konturer, definition og den flotteste glød – det hele begynder med en strålende hud, som jeg altid nævner så er vores hud et lærred, hvor du kan definere med en bronzer og give lidt glød på de øverste kindben med en highlight.

IMG_3272

IMG_3276

IMG_3280

Beautiful Color Eye Shadow Quad
Denne øjenskygge palet indeholder 4 nuancer, der kan kombineres på alle led og opbygges som det behager dig. Er du til den skovgrønne øjenskygge i globelinjen, så kan du placere den dér – er du mere til det mere milde look, så kom den under vandkanten/vippekanten som en slags eyeliner. I denne palette kan du finde en dyb metallic grøn, en strålende champange, en farve i mat brun og en glitrende guld.

TIP// til hverdagssminken kan du blot benytte dig af de matte farver og placere den grønne nuance med en blending pensel for et mere afdæmpet look.

Aftenssminken kan du gå ALL IN og det er både med grøn på globelinjen samt den glitrende guld og tone dem ud med den brune ved yderkanten, som former sig efter en cateye, placer herefter champagne farven under brynet samt øjenkrogen som en highlight HUSK at benytte dig af en primer for både mere intensitet og længere holdbarhed.

Prisen er 310 kr. for øjenskygge paletten. Forhandles i Magasin og Salling eller online her.

IMG_3260

IMG_3258

Beautiful Color Highlighter GOLD illumination
Denne trefarvet highlighter giver huden en blød og naturlig glød og det er uden de store glimmer pigmenter, du kan forvente en helt subtil og naturlig highlight på kindbenene. Den indeholder de 3 nuancer : Champagne, guld og bronze, der er beriget med mikrolette mineraler samt vitaminer, der både lindre og hjælper til med at skjule de fine linjer med de lysspredende pigmenter.

TIP// Kom lidt highlight på amor-buen ved læben efter eventuel læbestift, på denne måde synes læberne mere fyldige. Du kan blande alle farverne sammen eller blot bruge én af de 3 farver.

Prisen på GOLD Illumination highlighter er 330 kr. og forhandles her.

IMG_3247

IMG_3254

Beautiful Color Luminous Lip Gloss – Imperial Shimmer
Den her lipgloss er i en fersken/orange nuance, som faktisk er ret fugtgivende og giver læberne en glans og samtidigt vha. shimmer pigmenterne en mere fyldig læbe, da lyset vil reflektere på de steder. Hvis du lige præcis er til de fyldige læber kan du komme en lipliner på og tegne læberne op i starten og derefter komme denne gloss på hele eller blot i midten og give en smuk illusion af dybde samt fylde.

Prisen er 200 kr. og kan fås her

IMG_3287

IMG_3289

Beautiful Color high Intensity Liquid Eyeliner – JET BLACK
Jeg kan ikke uden eyeliner, om det blot er for at lave en lille vinge ude i yderkanten eller blot for at tegne hele øjet op, så er denne eyeliner det mest sikre og nemme valg. Er du nybegynder så er de så nemme at kontrollere i hånden. Eyelineren er vandfast og tværer ikke ud under eller over øjet, så du kan være sikker på ikke at ende med panda øjne i løbet af dagen.

Prisen er 195 kr. og forhandles her

IMG_3234

IMG_3238

UNTOLD LUXE er den nye limited edition duft fra Elizabeth Arden, denne variant er skabt til kvinder der elsker ekstravagance i hverdagen, uanset om der er tale om et varmt bad eller blot et glas champagne i hånden.

Flakonen ser forskellig ud fra alle vinkler med sin dybe ravgule farve. Den repræsentere virkelige duftens ekstravagance og passer yderst som præsentation for indholdet, som jeg ikke kan sætte en eneste finger på.

Untold Luxe er en orientalsk blomsterduft, som åbner med en eksplosion af lyserød peber, bergamot og kanel. Den afslører kvindens overdådige og luksuriøse side og giver hendes fortælling liv med den magnetiske duft.

Du kan forvente af finde disse noter i duften:
• Strejf af sppelsinblomst og jasmine absolute, som vil repræsenterer hendes rige skønhed.
• Stænk af Tahitian Vanilla Bourboun Absolute og Benzoin afslører hendes magnetiske personlighed.
• En eksplosion af lyserød peber og rosenblade.
• Sadeltræ og Labdanum er et symbol på kvindens uimodståelige kvindelighed.

Prisen for Untold Luxe Parfum Spray er 560 kr. for 50 ml. og forhandles her.

lvb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *