Beauty

BEAUTY PR MESSE ’15 // TOLDBODEN + stemningsvideo fra dagen !

By  | 

BEAUTY PR afholdte igår et fint event for både presse/bloggere og forbrugere senere hen på aften, det hele foregik på Toldboden – som har en fantastisk udsigt udover havnen. Der var mange brands, som stod klar til at guide rundt i deres produkter mht. indhold, hvorvidt de var veganske, økologiske eller bare baseret på medicinsk forskning. De nationale og internationale mærker havde desuden massage til ryg, hænder, fødder og lækre ansigtsbehandlinger – som man frit kunne tilmelde sig til og nyde.
IMG_4548

IMG_4552
Udover massage, så havde Glominerals deres makeup-artister tilstede – her kunne man få en skøn makeuover og blive stylet samt guidet rundt i makeup junglen. Jeg fik en hurtig håndmassage med det økologiske Oh-lief Balm, som indeholder naturlig oliven og kokos. Jeg kan mærke efterfølgende hvor bløde mine hænder er blevet og spændinger, som man tit oplever i håndledet blev masseret blidt væk.

Jeg har lavet en lille stemningsvideo fra selve dagen, her kan du både nyde udsigten og de super lækre mærker. Jeg håber dem som fik booket deres billet, fik hygget og nydt godt af de gode behandlinger, som var til rådighed.

BEAUTY PR MESSE 2015 // BEAUTIFICE.DK from Beautifice on Vimeo.


lvb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *