Beauty

Elizabeth Arden hudpleje // Essence – Primer + Grand Entrance Mascara

By  | 

Elizabeth Arden har hermed lanceret nyt på hudpleje fronten og det er aldeles værd, at få kigget nærmere på. Jeg har fået lov til at teste deres nyeste skud på stammen og har været positiv overrasket over effekten samt holdbarheden af de buede vipper med den nye mascara, som efterlader mig med de smukkeste bambi øjenvipper.

Nævnt i rækkefølge af anvendelses rutine.

IMG_5958

Ceramide Replenishing Cleansing Oil
Det skal ikke være kedeligt eller svært – måske en byrde for få, at fjerne makeuppen og hermed har Elizabeth Arden lanceret denne olie, som hurtigt fjerner makeup samt urenheder, som huden har opsnappet i løbet af dagen. Med denne unikke sammensætning af naturlige olier med en høj koncentration af omega-3,6 og 9 samt E-vitaminm fjerner den milde formel både snavs og diverse rester, som nu kunne eksisterer og dermed kan ende som urenheder.

Du kan forvente at din hud bliver plejet mens, at du fjerner makeuppen pga. de essentielle lipider, der gør huden ren, blød og godt fugtmættet. Ingredienserne i olien er blødgørende med plejende antioxidanter samt abrikostidsel- og olivenolie – du kan derfor formindske talg-produktionen og samtidig genoprette hudens fugtbarriere.

//Ideel til alle hudtyper, selv sart hud – den tilstopper dermed ikke ens porer og dermed føles den hverken tørrende eller fedtet når man anvender Cleansing olien.

Anvendes således:
Kom olien ud i tørre håndflader og massér hermed forsigtigt olien ind i tør hud – gør det i ca. 15 sek. På denne måde opløses makeup og diverse urenheder nemt og enkelt. Når du har masseret huden i 15 sek. fugter du hermed din hud med vand og fortsætter med at massere huden, det vandet gør er, at den forvandler olien til en mælkehvid skum – du kan derefter duppe ansigtet tørt og gå igang med din resterne hudpleje rutine.

Vejl. pris 220 kr. for 200 ml. forhandles i Magasin, Matas samt Salling.

IMG_5965

Prevage Anti-aging Antioxidant Infusion Essence
Kvinderne i Asien har længe benyttet sig af flertrins-systemet hvad angår hudplejerutinen. Denne rutine har en del fordele, som giver en fejlfri, sund og mere ungdommelig hud. Denne form for hudpleje har hermed indtaget de vestlige kulturer og er særdeles noget, som vi skal kigge nærmere på – et af de mere afgørende trin og hudplejeritualer har fundet sin vej frem og det er den daglige brug af essens.

Da de fleste essenser er kendt for at absorbere hurtigere ind i huden, samt den evne til at give huden fugt og næringsstoffer – derfor har har Arden skabt deres Prevage essens, der øjeblikkelig og kontinuerligt tilfører huden fugt, og samtidig beskytter huden mod skadelige miljøbevirkninger.

Denne essens er en opfriskende, biofermenteret og vandbaseret, der tilfører huden de vigtige antioxidanter i hudens dybeste lag og styrker hudens naturlige fugtniveau både i øjeblikket samt længere frem. Når man benytter sig af essens så bliver huden mere blød, sund og behagelig – men kan også bedre tage imod den efterfølgende hudplejerutine.

Anvendes således:
Kom en smule i dine håndflader og fordel derefter på ren hud – ønsker du en hurtigere absorbering, så kan du trykke blidt med håndfladerne og dermed optimere plejen. //er velegnet til alle hudtyper.

Vejl. pris 550 kr. for 150 ml. og forhandles i Magasin, Salling samt Matas.

IMG_5718

Creamed Youth Restoring Essence
Hvad kan vand og en daglig fugtpleje ikke gøre for din hud – blot de to trin, kan skabe og nære huden helt indefra. Dermed kan vi takke Elizabeth Arden for deres videnskabelige tilgang til livets mere enkle ingredienser – kan vi hermed se hvordan vand kan forbedre huden. Denne nye revitaliserende behandling der på få sekunder absorberes og giver huden en helt fornyet vitalitet.

I denne helt nye sammensætning kan du forvente at huden bliver gendannet med fleksibilitet og udstråling, som er så utrolig essentiel til en sundere hud. Essensen som dette er, er en fugtbevarende med en kombination af essentielle mineraler, der giver huden den blødgørende effekt samt fugt.

Creamed Youth Restoring Essence forkæler huden med mange af de mineraler, der allerede forekommer naturligt i kroppen, samt en unik kombination af hudidentiske ceramider og næringsstoffer. Disse ingredienser er faktisk afgørende for at genoprette hudens fugtbarrier og den struktur, som vi ønsker at bibeholde – igen kan du forvente ved hyppig brug, at huden bliver mere behagelig, sund samt blød og dermed kan de efterfølgende produkter blive taget bedre imod.

Anvendes således:
Efter du har renset ansigtet, så fordeler du 4 dråber essence i håndfladerne og påfører det dermed på huden. Du kan igen trykke produktet blidt ind i huden – undgå øjenområdet. Lad den sidde og absorbere i 15 sek. og brug efterfølgende din serum samt ansigtscreme // denne essens kan benyttes både morgen og aften.

Vejl. pris 360 kr. for 150 ml. og forhandles i Magasin, Matas og Salling.

IMG_5974

IMG_5967

Ceramide Overnight Firming Mask
Vi er faktisk flere, som begynder at bekymre os og vores huds fasthed og de fine linjer, som kan opstå over natten (det er hvad vi kan bilde os selv ind) ærligt så er ældning uundgåeligt, men den gode nyhed er, at man hermed kan ældes med ynde vha. en god fugtgivende maske/creme – Den nye lancering fra Elizabeth Arden er denne natmaske, som er luksuriøs, let og udviklet til at optimere hudens naturlige fornyelsesprocess og det hele forgår mens vi sover.

Vi ved, at når vi lukker øjne og sover – så øges hudens stofskifte og cellefornyelse, derfor er det her i denne kritiske fase af søvncyklussen, at masken Ceramide Overnight skal intensiverer hudens naturlige reparationsproces og mindske synlige ældningstegn. Denne formel indeholder et innovativt Lucerneekstrakt, der styrker hudens naturlige biorytme, mens Hyaluronsyre i kombination med Moisture-Sealing Technology giver huden intens fugt hele natten.

//Ens hud er hermed fugtmættet vha. masken i op til 8 timer, og genoptetter den naturlige fugtbarriere – du kan forvente en vel udhvilet hud samt en fornyet energi. En helt igennem perfekt kombination af 12 essentielle aminosyrer og mineraler, der opstrammer og løfter huden. Dermed har den en ret så beroligende duft, der faktisk optimerer følelsen af selve oplevelsen og en god nattesøvn.

Anvendes således:
Brug denne maske, som det sidste trin i din aftenrutine – efter påføring af serum og natcreme, her massere du et lag af denne natmaske ind i huden, ansigt samt hals. Du lader den sidde natten over – den føles ikke fedtende og absorberes overraskende nok, ret hurtigt ind i huden.

Vejl. pris 745 kr. for 50 ml. forhandles i både Magasin, Matas og Salling.

IMG_5991

IMG_5979

Flawless Start Instant Perfecting Primer
En helt silkeblød og let universalprimer med øjeblikkelig virkning – denne primer former den helt ideelle base, som udglatter samtidig hudens struktur, porer, de fine linjer og tilfører huden både fugt samt glans.

Denne primer er olie-fri, dermed vil den ikke gå ind og tilstoppe ens porer og dermed egner den sig til de fleste hudtyper og toner. Den lette diffuserende teknologi udglatter den øjeblikkelig de fine linjer og giver en ensartet hud. Udover alle de essentielle egenskaber, så er blandingen en blødgørende, der forbedrer og forlænger basens holdbarhed – på denne måde kan dun makeup holde sig frisk gennem dagen.

Avendes således:
Efter du har påført din hudplejerutine, kommer du et tyndt lag af primer jævnt i hele ansigtet – lad den sidde og virke i 10 sek. før du begynder at påføre din foundation, pudder eller concealer.

Vejl. pris 250 kr. for 30 ml. og forhandles i Magasin, Matas og Salling.

IMG_6004

IMG_6000

Grand Entrance Mascara
Hold da op – Elizabeth Ardens’s nye mascara har set dagens lys og gjort sin entré (nok derfor navnet) . Denne mascara har en tredobbelt effekt og en helt specialdesignet børste, der giver vipperne den øjeblikkelige ekstra længde og volumen, som går ind og løfter ens øjenvipper – Resultatet er smukke, fyldige og ret så forførende øjne.

Denne mascara indeholder en vandafvisende formel med en ret så fantastisk holdbarhed, der glider nemt hen over vipperne, den går ind og adskiller hårene, forlænger, forbedrer og faktisk så giver den overraskende nok også glans til vipperne. Jeg oplever ikke at den tørrer mine øjenvipper ud eller drysser.

Den vitaminberegende formel plejer, behandler og beskytter ens vipper. Grunden til alle de skønne egenskaber er til at finde i denne mascara er, at den avancerede peptidbaserende Lash Building Complex skaber øjeblikkelig volumen og forstærker mascaraeffekten. Du finder en 3-i-1 mascara børste, som skaber den mest dramatiske vippeeffekt – den ergonomisk buede børste garanterer en mere præcis påføring, der både holder hele dagen samt forhindre klumper i at opstå.

Vejl. pris 230 kr. for 10 ml. forhandles i Magasin, Matas og Salling

lvb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *