Beauty

Elizabeth Arden II Sunset Bronze Limited Edition Summer ’16 Color Collection // med swatches !!

By  | 

Elizabeth Arden introducerer en helt igennem betagende sommerkollektion, som er inspireret af solen og dens solnedgang. Denne kollektion indfanger den multifarvede varme, og skumringens skønhed og mystik frem til natten falder på. Vi har opdaget at når solen går ned, er himlen badet i de smukke, og ret så imponerende bronze, de pink, lilla og orange nuancer. Lige når vi ser solen er ved at forsvinde, reflekteres en på en helt unik måde – og det sker på vores hud og skaber sådan et forførende gylden glød.

Sunset Bronze Summer Color Collection består af en bronzer og highlighter, der går ind og giver huden det lys – der hvor solen ellers vil reflektere, multidimensionale gloss til læberne samt helt utrolige smukke farver til øjne.

IMG_6743

Prismatic Bronzing Powder (farven Warm Bronze 01)  er en ret blød bronzer, der giver huden en smuk og solkysset glød. Bronzeren indeholder en kombination af både, som navnet hentyder til, en bronzer og, så en highlighter med udglattende ingredienser, der mindsker fine linjer og rynker – der medfølger en praktisk måneformet børste, der er perfekt til et hurtigt touch-ups i løbet af dagen. Den er ret praktisk at have med i håndtasken, da der som ses på billedet også er et ret så stort spejl i.

Prisen er 325 kr. og forhandles i Magasin og online her.

(Prismatic Bronzing Powder)IMG_6813

IMG_6817

IMG_6804

IMG_6799

Prismatic Eyeshadow Palette er en funklende, intens og så indeholder den hele 5 højpigmenterede farver, der simpelthen giver mulighed for at kreere utallige looks – lige fra det naturlige og til de mere aften dramatiske makeuplooks. For at intensivere øjenskyggerne, og dermed gøre dem endnu længere holdbare – så husk en primer inden. Alle farverne i paletten er så smukke og perlemorspartikler, der reflekterer lyset med en multidimensionel effekt, som gør dem unikke.

Prisen er 260 kr. og forhandles i Magain samt her.

(Prismatic Eyeshadow Palette)

IMG_6786

IMG_0095

Prismatic Highlighter Eclipse er den cremede highlighter, der glider let over huden og lysner kinder og øjenbrynsbenene – uden at se fedtet ud. Ved påføring skaber det ultrafine og lysreflekterende perlemor en multidimensionel effekt og giver dig sådan en sund hud. Denne highlighter Indeholder fugtgivende ingredienser, som aloe vera og E-vitamin, der plejer huden, mens det ultrafine pudder giver en jævn og silkeblød påføring.

Prisen er 295 kr. og forhandles både i Magasin og online her.

(Prismatic Highlighter Eclipse)

IMG_6821

IMG_0096

Prismatic Lip Gloss er en uimodståelig trio af plejende lipgloss med masser af glitrende glans, der plejer læberne med intens fugt. Formlen indeholder skinnende pigmenter og perlemor, og hver gloss er beriget med ultrafugtgivende aloe vera samt A-, C- og E-vitamin, der lindrer og beskytter læberne – brug den alene eller over både lip liner eller læbestift, for at opnå det fine skær fra lip glossen.

Denne glosses kommer i tre forskellige farver V-H; 02 Midnight Kiss – Moonlight Kiss 01 – Sunset Kiss 03.
Prisen pr. gloss er 195 kr. og forhandles her.

IMG_6830

IMG_6758

IMG_0075

lvb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *