Uncategorized

Elizabeth Arden Always Red Femme – sensuel & feminin duft.

By  | 

Elizabeth Arden er inspireret af fascinerende og dynamiske kvinder med en sexet, feminin tilgang og i denne anledning introduceres vi for den nye tilføjelse ‘Always Red Femme’. Den nye duft er nøje skabt til trendsætteren, der altid er på farten og følger med byens puls.

Hvis du ofte går efter den sorte sag i garderoben med skind – og blondedetaljer er storbykvinden ufortrødent feminin og har en modig alt-eller-intet mentalitet og tilgang til livet.

Dufte er en sprudlende og sensuel blomstersag. Det første duftindtryk er en indbydende og forfriskende blanding af solbærknopper, pære og citron. Det efterfølgende duftindtryk er frodige ferskenblomster med et strejf af en fængslende blanding af jasmin og linjekonval. En afsluttende følelse af vanilje, mos, cedertræ og patchouli fuldender duften og indfanger kvindens varme og sensualitet, og efterlader en med et uforglemmeligt indtryk.

IMG_9970

IMG_9966

Flakonen er udsmykket med dekorative lyserode og røde detaljer på en sort, mat base. Hvis man vender flakonen, er det den ikoniske Elizabeth Arden dør som ses.

  • Topnoter: solbærknopper, pære og citron.
  • Mellemnoter: davana LMR, linjekonval, jasmin og ferskenblomst.
  • Bundnoter: vanilje, mos, cedertrl og patchouli.

Always Red Femme kommer i tre forskellige størrelser, hvor den vejl. pris er 635 kr. for 100 ml.
Forhandles i butikkerne fra d. 12 september 2016.

lvb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *