Beauty

DAFNI Hair Straightening Ceramic Brush – Glat & børst håret..

By  | 

DAFNI som er en af de nominerede til Danish Beauty Award, Bloggers Choice kategorien – er blevet testet de seneste stykke tid af mig. Først skal det siges, at jeg har naturlige krøller og, at det tager længere tid for mig at glatte mit hår, med et normalt glattejern.

Hvad er DAFNI Hair Straightening Ceramic Brush?
Børsten hører til en ny generation af glattejern. Denne nye udglattende varmebørste, er skånsom mod hår og hovedbund. Nem at anvende og utrolig tidsbesparende at bruge. Den originale Dafni varmebørste, har en keramisk belægning og bevægelige børstepigge der beskytter hovedbund og hænder mod varmen.

Glattebørsten er på 400 watt, der effektivt sikrer den konstante temperatur på 185 grader, der er den bedst egnede temperatur til styling af håret. Derved kan du glatte håret mest sikkert og skånsomt.

Sådan bruger du glattebørsten fra DAFNI:
Red håret med Dafni glattebørsten og sørg for, at det fordeles mellem alle pigge og det kommer helt ind til børstens bund.
Det er muligt at rede store totter af gangen. Red håret i en langsom bevægelse fra hårets rod til spids. Du kan anvende børsten på både yderside og inderside af håret.

Hurtige FAQ’s om Dafni:

 • Den originale glattebørste – der findes desværre en masse kopier.
 • Med keramisk belægning
 • Nem at bruge – kræver ingen stor erfaring.
 • Varm på under 1 minut
 • Ledning længde: 2,2 meter
 • 400 Watt
 • Varmeresistent plastik på bagsiden

* lavet i samarbejde med DBA.

1 Comment

 1. Eva Jensen

  April 21, 2017 at 7:51 am

  Jeg har kigget vældig meget på denne her børste. Har selv naturkrøl og vil så mægtig gerne kunne glatte mit hår lidt oftere – og lettere – end nu. Men den er lidt dyr, ikke? 1500 eller sådan? Hvor vil du anbefale at købe den hvis det er? Har hørt at billigvoks.dk (som vist er billigst) ikke altid har original produkter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *