Beauty

GUCCI BLOOM og den unikke ingrediens.

By  | 

Den første Gucci-duft, der fuldt ud er udviklet efter Alessandro Michele’s kreative vision, sammenfatter denne moderne filosofi, som også er Husets førende vision. Gucci Bloom hylder den autencitet, vitalitet og diversitet, der kendetegner de kvinder, han designer til – alle, der genkender sig selv i hans vision.

Disse unge kvinder er tro mod, hvem de er, og derfor oplever de livet og alle dets frugter, de blomstrer ind i deres sande selv. Formidler deres personlige synspunkter uden konventionelle begrænsninger.


Duften, der er blandet af master parfumeur Alberto Morillas efter anvisning af Alessandro Michele, er skabt til at folde sig ud som dens navn tilsiger. Kreatøren forestillede sig duften som en blomstrende have fuld af forskellige typer blomster og de rige dufte, de udsender. Hvem er ikke glad for den forestilling, lige siden at jeg læste tankerne bag duften – har jeg ville prøve den på huden, og må tilslutte mig alle fans af denne nye Gucci parfume og sige, at den er helt fantastisk.

Noterne i duften, og lidt mere der gør den yderst speciel samt unik.

Den naturlig tuberose absolute er høstet i Indien og fletter sig sammen med den naturlig jasmin absolute.
Ekstrakt af jasminknopper er et resultat af en eksklusiv co-ekstraheringsmetode, der forener jasminens naturlige kvalitet med fascinerende molekyler for at skabe en frisk grøn-blomstret duft på huden.

Gucci Bloom indeholder også noter fra en anden plante, der for første gang bruges inden for parfumens univers, nemlig kinesisk kaprifolium. En blomst, der blev opdaget i det sydlige Indien, og som repræsenterer den nye dufts koncept og navn i og med, at den skifter farve fra hvid til først pink og dernæst rød under sin blomstring. En slyngplante, hvis blomster er velduftende med en let pudret, feminin blomsterduft.

Vejl. pris for 100 ml er 985 DKK. Forhandles i diverse butikker eller online her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *