Beauty

LA MER Pressed powder – med skifteligt etui.

By  | 

Gifted – Hvem ønsker sig ikke et naturligt resultat, især når det kommer til pudder produkter. Denne LA MER pressed powder har et naturligt mat finish, som er skabt til perfektion – den fløjsbløde kompakt, der skaber en ret så fejlfrit udseende, er oplagt til hverdagsbrug når man lige vil sætte makeuppen og forlænge dens levetid.

Formlen indeholder en helt unik kombination af plejende Miracle Broth, matterende ler fra havet og lysreflekterende pigmenter – det sidste er perfekt til at sætte concealer under øjnene da det lysreflekterende vil fjerne fokus for eventuelle mørke rande. // Anvendes med den medfølgende pad eller The Powder Brush.

Og det ret så interessante med denne faste pudder er, de tilhørende etuier – som man kan skifte og egentlig giver endnu mere beskyttelse til selve produkter, når man har den med i tasken. Jeg er helt vild med tanken bag selve designet og, at man selv bestemmer farven på den yderst emballage på kompakten.

Vejl. pris 675 DKK forhandles i Illum + Magasin samt online her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *