Beauty

Dr. Irena Eris L-Ascorbic Power treatment / Hvad er det ?

By  | 

L-ASCORBIC POWER TREATMENT fra Dr. Irena Eris er en helt unik anti-aging og lysende behandling, der giver en hudfornyelse, spektakulær lysning og intensiv fugtighed. Behandlingen er baseret på, at man samtidig anvender tilhørende cremer fra serien med en hyaluronsyreopløsning af en stabil L-ascorbinsyre. Det 100% L-ascorbinsyre er presset pulver, som er den mest biologisk aktive form af C-vitamin og hyaluronsyre.

Man starter med de første ti dage af koncentrationen L-ascorbinsyre på 5%, næste ti dage stiger den til 10% og afsluttende ti dage er den oppe på 15%. Signaturbegrebet for administration af 100% L-ascorbinsyre i form af pressede mini tabletter, at det opløses i en hyaluronsyreopløsning sikrer maksimal stabilitet og effektivitet af de anvendte produkter. For at sikre maksimal effektivitet fremstilles produktet, der indeholder den krævede L-ascorbinsyrekoncentration, umiddelbart før hver 10-dages periode, ved at opløse mini-tabletterne i hyaluronsyreopløsningen. Takket være den gradvise intensitetsforøgelse er behandlingen yderst effektiv og forårsager ingen rødme eller synlig flak.

Denne behandling har faktisk øjeblikkelig virkning, lysning forfriskning, stimulering af kollagen produktionen, regenerering af huden, intensiv fugtighed, peeling og en tildeles fantastisk hudfornyelse. Den blide eksfolierende virkning letter de eksisterende mørke pletter, mens inhiberingen af ​​melaninsyntese forhindrer nye misfarvninger.

Anvendelsesmetode: Påfør direkte på huden med enten ved brug af pipetten eller fingrene. Fordel derefter behandlingen på både ansigt, hals og dekolletage, undgå området rundt om øjnene. Jeg foretrækker at presse produktet ind med håndfladen, da jeg bedst mulig får effekten af behandlingen. Når dette er gjort fordeles natcremen, lad den sidde indtil det hele er absorberet godt ind i huden.

Denne behandling er til et 30-dags forbrug og derfor er det vigtigt, at gøre dette hver aften og husk en god dagcreme med mindst SPF 20, Dr. Irena Eris har en i selvsamme serie som hedder Intense Anti-wrinkle UV Protecting Day Cream SPF 30, som er tilpasset til denne behandling og er et fornuftigt tilvalg når man går i gang.

Vejl. pris 700 DKK. og forhandles nu ekslusivt i Illums bolighus eller hos Frenchpharmacy.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *