Beauty

LA MER fejrer denne sæson på bedste vis.

By  | 

Gifted – Denne festlige sæson har LA MER givet nogle af deres hvide krukker et anderledes udseende, de er skiftet ud med kosmos-inspireret emballage. Indholdet af Creme de La Mer er stadig det samme, nemlig en ultra rig creme, der forvandler huden ved første berøring og lindrer sart og følsom hud øjeblikkeligt. Den hjælper med at hele selv den tørreste hud og giver den et fornyet og frisk udseende. Uanset, hvilken tilstand huden er i.

Født fra havet, har den legendariske Crème de la Mer kraften til synligt at omdanne huden. På kort tid forbedrer fastheden, rynkerne og udseendet af porer bliver mindre synlige, huden ser næsten tidløs ud. Limited Edition Design af kunstneren Hannah Pugh / All is not lost.

Vejl. pris 2200 DKK forhandles kun i MAGASIN.

The Lip Balm er denne luksuriøse balsam, som er beriget med en rig koncentration af The Miracle Broth™ og blødgør ruhed, lindrer ubehag og regenerere meget tørre læber. Et patenteret Lip Lipid-kompleks fugter og styrker læbernes sarte barriere og forhindrer dermed yderligere skade. Læberne både synes og føles glattere, blødere og fyldigere.

Vejl. pris 445 DKK 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *