Beauty

Makeup detaljer samt tips + ny Bobbi Brown foundation.

By  | 

Gårdagens makeup detaljer, som lovet er de her. Jeg fik fundet alle produkterne som jeg havde brugt, og ja – det var en del produkter samt den helt nye Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless foundation. Bliver nærmest aldrig skuffet når jeg har fingrene i Bobbi Brown produkter, og denne foundation ligner min egen hud, dog bedre.

Min rutine starter altid med en fugtet hud, pt. bruger jeg Clarins Double serum samt La Mer Moisturizing creme regeneration intense. Når basen er sat arbejder jeg mig frem til at finde en primer og nogle gange to – kommer an på hvordan min hud er den dag. Jeg kombinerer ofte to primers.

Jeg har brugt følgende produkter:

  • BASE

PRIMER : Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base indeholder Shea Butter vitamin C + E, gør huden blødere og blokere for miljøskadelige partikler. Farsali Unicorn Essence, som er en vandbaseret serum der giver en mere holdbar makeup samt indeholder Acai bær, Goji bær, Hyldebær og Blåbær som er den ren antioxidant miks til huden.

CORRECTOR : Sleek Colour corrector, som indeholder de farver der skal til for at korrigere mørke rande samt røde områder. Har skrevet et mere detaljeret indlæg om hvad farverne korrigere her.

CONCEALER : MAC Pro longwear i farven NC30 til under øjnene, denne concealer er fuld dækkende og kommer i en lille pumpe applikator. Brug den med en pensel for en intens, dækkende evne eller med en dampet svamp for et mere airbrush, naturligt look.

FOUNDATION : Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation giver fuld dækning, en naturlig mat og behagelig finish, der føles naturlig på huden. Uden at den føles som en maske, den er drøj så et lille pump er nok for mig.

BRONZER : Benefit Hoola, som er en mat bronzer der giver min hud den flotteste farve uden at det ser kedeligt og gråt ud. Jeg elsker den pensel som medfølger, den lægger godt i hånden og er fantastisk til at friske op i løbet af dagen. Hvis man nu mangler lidt mere farve. Er faktisk et fast inventar i min rejsetaske.

CONTOUR + HIGHLIGHT : Anastasia Beverly Hills, Contour Kit medium to tan indeholder 6 nuancer der kan bruges til at markere ansigtet vha. contour teknikken dvs. vi former ansigtet og skaber en illusion om et smallere og mere markerede kindben. Der er også to highlight puddere, som man kan sætte sin concealer med + en med shimmer, til at komme på de områder som skal fremhæves eks. amour-buen over læben.

HIGHLIGHT : BECCA x Jaclyn Hill Shimmering Skin perfector i farven C POP, er den smukkeste champagne farvet highlight med den helt rette mængde af shimmer i. Jeg elsker at komme lidt spray på min pensel og derefter dyppe den i C pop. Det giver en ultimativ glød til ansigtet – i mit tilfælde har jeg kommet en lille dosering på, da fokus er på øjne. Men kom det på alle de områder som skal frem i lyset, under brynet, næseryg, læben, kindbenene samt over brynet for en smuk og sund glød. Under har jeg brugt Anastasia B. H. Liquid Glow i farven Perla.

BLUSH : Anastasia Beverly Hills Blush trio i farven Pink Passion. Jeg blander altid to-tre farver sammen for at skabe en unik og mere personlig nuance for mig. Så farverne i denne trio ( Basically, Sugar & Rose ) passer fantastisk sammen til mig.

SETTING POWDER : BECCA Soft Light Blurring powder til at sætte hele ansigtet og forfine fine linjer, porer i huden. Jeg elsker at bruge denne pudder til at sætte mit ansigt, da den også forlænger levetiden på makeuppen.

SPRAY : Urban Decay All Nighter Setting spray for at sætte alt og få det til at se naturligt ud på huden. Efter brug af diverse puddere, skal jeg altid bruge en spray til at sætte alt.

  • ØJNE

PRIMER : MAC Painterly Paint Pot er altid en go-to, når jeg skal finde en primer inden øjenskygge.

PALETTE : NARS issist Loaded eyeshadow palette, indeholder de smukkeste nuancer og er altid et godt hit med på rejsen også. Jeg elsker de nuancer der er i den her palette, utrolig pigmenteret, nemme at tone ud og tone sammen med andre farver. Den perfekte kombination af nuancer er til at finde i Loaded palettet.

GLIMMER : Urban Decay Moondust eyeshadow palette til at give lidt farve samt dimension til øjnene. Jeg har også brugt lidt af farven ‘specter’ på næsetippen. Ellers er farverne ‘magnetic + vega’ blevet brugt til at kreere dette look.

EYELINER : LANCOME Grandiôse Liner, er virkelig god til at holde hele dagen ud. Elsker den her eyeliner, da formen på selve produkter (der hvor man holder penslen) kan drejes, ideelt for mig som har lash extensions.

  • BRYN

PENCIL : Benefit Precisely, My Brow Pencl i farven 4. Jeg bruger den til at forme mine bryn og give dem en naturlig form.

POMADE : Anastasia Beverly Hills, Dip brow pomade er en vandfast brynpomade, der fremhæver og former brynene til perfektion og ikke tværer ud. Jeg bruger den ofte til ‘halen’ af mine bryn for at give dem den skarpe kant.

CONCEALER : NARS soft matte complete concealer i farven med/dark, bruges til at rense rundt om brynene og give dem et rent look. Er også perfekt når man har øjenskygge på og ønsker at alt spiller sammen.

  • LIPS

LIPLINER : MAC Lip pencil i farven Whirl.

GLOSS : FENTY BEAUTY i farven Fenty Glow.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *