Beauty

Masking med STARSKIN® + et 7-in-1 produkt om morgenen.

By  | 

STARSKIN har valgt de mest innovative og eksklusive teknologier på skønhedsområdet, så man derhjemme kan give sin hud den stjernebehandling, den fortjener. De har skabt et intenst samarbejde med de bedste dermatologer, kosmetologer samt makeup- artisterne for de kendte for netop at producerer disse produkter. Så vi i bedst mulige rammer derhjemme kan pleje os selv og give vores hud det den fortjener, nemlig ren pleje og kærlighed.

Jeg har testet lidt forskelligt fra Starskin og været begejstret for hvert enkelte produkt. Og det har særdeles kunne ses på min hud efterfølgende. Elsker bestemt at bruge masker, og især når de ikke kræver den vildeste teknologi for at virke – det er i hvert fald min optik. Disse masker er ligetil og virker øjeblikkeligt.

Lifting Lace Sculpting Mask er en effektiv blanding af aktive ingredienser i en blondemaske, der virker komprimerende og dermed synligt skulpturerer ansigtet og giver det ny form, mindsker poser og hævelser og strammer huden op. Det er en magi der sker efterfølgende, for ét den er pæn at se på med blonderne og så kan man også se virkningen. Den er faktisk god hvis man skal noget efterfølgende eks. bryllups-billeder.

Vejl. pris 79 DKK. forhandles i Matas

Silkmud Pink Mask er en revolutionerende muddermaske, der er let at anvende. Kombinerer den dybderensende effekt af mudder med bekvemmeligheden i en sheetmaske. hver maske injiceret med en kraftfuld trio af Pink French Clay, kaolin-ler og bentonit til fjerne urenheder, hudorme og tilstoppede porer uden at tørre huden ud. Huden ser straks klarere, lysere og mere strålende med synligt mindskede porer og en mat, shine-free finish. Perfekt til fedtet, uren eller akne-hud.

Vejl. pris 79 DKK. forhandles i Matas.

7-Second Morning Mask™ 7-in-1 Miracle Skin pads er klart min favorit blandt alle maskerne og dog kan den faktisk ikke sammenlignes med andre produkter på markedet. Den kan noget helt fantastisk for min hud, den forvandles fra at se trist, grå og kedelig til den flotteste glød, friskhed og ser generelt bare mere sund ud. Det en ny generation af 7-in-1 produkt, der kombinerer morgenens hudpleje i ét, med den brugervenlige, supereffektive maske-pad. Så det er både serum, toner, peeling etc. i ét. Har elsket dette produkt lige siden jeg prøvede det aller første gang. Min makeup sad som den skulle og meget bedre end andre dage – klart et produkt jeg vil anbefale til andre og købe igen og igen.

Vejl. pris 239 DKK forhandles her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *