Beauty

BOBBI BROWN – Giver huden den ultimative glød.

By  | 

BOBBI BROWN introducerer os for deres Extra Glow Collection, et team af produkter der kan kreere den sundeste samt, at den giver huden den flotte glød. En miks af hudpleje og farve – den elskede Extra Illuminating Moisture Balm findes nu i flere farver, som reflektere skønt i lyset.

Extra Illuminating Moisture Balm  er en hud-booster der giver huden en lysende glød samt er den energigivende til huden. Det resulterer i at huden øjeblikkeligt ser mere frisk ud og får den fugt fra balmen – grunden er den unikke kombination af de lysreflekterende partikler fra perler, som den indholder.

Jeg påfører den inden min foundation og efter min hudpleje rutine, som primer. Da den har både den fugtgivende – og den lysreflekterende effekt, har jeg simpelthen været bidt af at bruge de mere gyldne (Golden Glow) af dem. De absorberer ret hurtigt ind i huden og ens makeup påføres smukt ovenpå.

Fås i tre farver; Bare Glow, Pink Glow og Golden Glow.
Vejl. pris 585 DKK og forhandles her

Opal Glow Highlight powder er limited edition, så hvis du skal have fat i denne helt utrolig smukke, lyserøde highlight så skal det klart være nu da den er tilgængelig i butikkerne (magasin + illum). Jeg kan godt lide at bruge den som en blush ‘topper’ da den giver sådan et fint skær til alle mine blush’. Hvis det er mere et aften look jeg går efter, så bruger jeg den som en highlight på de øverste kindben, næseryg, under brynet etc. Den er virkelig pigmenteret og ønsker man et mere vådt look, så skal penslen bare sprøjtes med noget ansigtsspray.

Vejl. pris 385 DKK og forhandles i Magasin og Illum.

Extra Glow Skincare Palette er et on-the-go must, den lille olie giver huden et øjeblikkeligt fugtboost, sammen med salven som er reparerende imod den tørre hud. I paletten findes også en beroligende balm, som giver huden en naturlig glød.

Vejl. pris 465 DKK og forhandles her

Extra Lip Tint er en af mine favoritter til læberne, den har nemlig en gennemsigtig farve, som er en slags ‘your lips but better’ nuance, som holder i løbet af dagen. Udover den giver den flotte farve på læberne, så fugter den læberne – jeg har altid min i lommen hvor end jeg går (så fylder den ikke) Bare Pink Sparkle balmen er desværre limited edition, så vil man også have de lysreflekterende tint til læberne, så kan den her anbefales. Ellers kommer den i flere farver dog uden sparkle.

Vejl. pris 260 DKK forhandles her.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *