Beauty

DECLÉOR – Essenser og æteriske olier

By  | 

Fra begyndelsen har DECLÉOR brugt effektive ingredienser fra naturens verden, og deres ekspertise i essenser har hævet dem til en førende position inden for aromaterapi. DECLÉOR blander sine æteriske olier med omhyggelig præcision til at give et skræddersyet svar på hver af hudens specifikke behov.

Jeg har testet tre af deres produkter og blandet dem på tværs af hinanden, for at få bedst ud af dem alle.
Decléor Hydra Floral (Anti-Pollution Hydrating Gel-Cream) er specielt udviklet til normal/kombineret hud. Cremen beskytter huden mod forurening, ved at danne en beskyttende hinde over hudens overflade og i det den gør dette, forhindrer man også hurtig ældning af huden. Den har en skøn blomsterduft, som virker afslappende, og som vækker sanserne. Konsistensen er meget let, det tager ikke evigheder før den absorberer – den smelter nemlig hurtigt ind i huden og efterlader den både blød og glat.

Vejl. pris 579 DKK.

Hydra Floral Aromessence (Neroli Night Balm)
Denne balm opløses i huden for at trøste selv den tørreste hud og efterlader en smidig, blød og mere ensartet hud, når du vågner op næste morgen. Balmen består af æteriske – og vegetabilske olier til den mest effektive cellefornyelse.

Vejl. pris 350 DKK.

Den elskede Aromessence Neroli er blevet genfødt, denne 100% naturlige ansigt olieserum giver huden et boost af fugt og en øget udstråling, mens den også beroliger sanserne. Der anvendes kun den højeste kvalitet af æteriske olier og koldpressede botaniske olier og det betyder at resultatet en fin, silkeagtig tekstur, der ikke klæbrig eller for skinnende, men derimod nem at anvende.

Vejl. pris 280 DKK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *