Beauty

Dreaming of Capri // BOBBI BROWN bringer middelhavet til os.

By  | 

Viva la dolce vita er sæsonen hvor Bobbi Brown er blevet inspireret af sol og varme. Nuancer taget direkte fra solopgangen fra middelhavet – her bringer kollektionen den klassiske italienske charme. Huden med det naturlige blikfang og glød, eyeliner i nuancer fra havet og varmen fra øjenskygge paletten, som er sand, sol glæde i en kompakt palette. Hvorfor ikke have sit paradis tæt på hånden eller huden i dette tilfælde.

Capri Eye shadow palette er et miks af elegante nuancer, som strækker sig fra de mere neutrale farver til det mere små, den perfekte blanding til hende, der gerne vil prøve lidt mere – en god begynder palette med disse farver. De er super pigmenterede og tones pænt ind med hinanden. Jeg elsker at bruge den gyldne nuance midt på globelinjen og de mere mærke yderst af vippekanten og under de nederst vipper.

Vejl. pris 630 DKK.

Dual-ended long-wear liquid eyeliner er nu tilgængelig i nogle nye limited edition farver. Med dens langtidsholdbarhed og hvor tippen er ultatynd og kan derfor lave et naturligt look. Farverne er virkelig flotte, de passer til kollektionen farverne fra middelhavet. Selve applikatoren giver en kontrol over hvor tyk eller tynd den streg skal være.

Vejl. pris 275 DKK.

ALL Over Glow i farven Sole er en instant pick-me-up som fanger og reflekterer smukt på huden. Med den lette formel som indeholder squalen, som opretholder fugten i huden. Med de lysende pigmenter, der gør huden mere ensartet når den påføres er det en favorit i min bog. Vi har nemlig både fugt og dens illuminerende effekt, som er et plus. Den kan bruges alene eller under makeup – efter man selvfølgelig har brugt sin ansigtscreme.

Vejl. pris 315 DKK. alle produkterne nævnt er i handlen fra marts måned.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *