Beauty

Sensai giver os deres Silke Botanical EX i makeup-form.

By  | 

Det er bevidst at denne specielle kombination af Koishimaru Silk EX samt tre botaniske olier (oliven -, mandel – og jojoba olie) opretholder fugten i huden. Denne exceptionelle bløde formulering fra Sensai beskytter mod tørhed og føles blid og behagelig på huden. Marts måned byder på en skøn lancering fra Sensai og det er disse Highlighting Concealers.

Den multi-funktionelle concealer med sin unikke formulering gør netop mere end blot at dække. Det koncentrerede Skin Aura pigment skaber op smukkeste vis en mere ensartet hudtone, mens Silke Lustrous powder tilføjer huden en flot udstråling, som giver et friskere, mere strålende og ungdommelig hud. Det er netop den helt perfekte balance mellem en frisk og blød tekstur med en naturlig dækkeevne. Concealeren er desuden nem at tone ud, bruger man enten foundation først eller efterfølgende (måske intet) så er den stadig lige så nem og ensartet på huden.

Findes i fire nuancer, Luminous Ivory, Luminous Rose, Luminous Sand og Luminous Almond.
Vejl. pris 330 DKK for 3,5 ml.

Total Finish (Refill) SPF10 er en fløjsblød kompakt foundation, som glider let henover huden og giver en naturlig, frisk glød samt en fugtgivende komfort. Den avancerede pudder har en blød konsistens, som fuldstændigt toner sammen med huden og giver en non-cakey følelse. De mikrofine, lysdiffuserende pudderpartikler udvisker og blødgør hudens uensarteheder for at give huden en øjeblikkelig udstråling.

Det mere unikke ved denne Sensai Total Finish pudder er, at den er omkranset af amino-syrer og beskytter mod sved og fugt. Det giver et friskt look, der ikke bliver gråt  eller pudret i løbet af dagen takket være Amino-Coated EX Powder. Den exceptionelle bløde tekstur fusionerer med huden og giver en fløjsblød finish med dens vedvarende komfort.

Kompakt æskerne sælges seperat og når man er løbet tør for pudder, kan man blot købe en refill. Pudderen kommer i 8 nuancer.

Vejl. pris 330 DKK for 11g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *