Beauty

Koreansk hudpleje med naturlige og effektive ingredienser.

By  | 

Hudpleje i forskellige varianter og så Koreansk hudpleje, som giver følelsen af velvære og finder det sjove frem i rutinen – som jeg altid glæder mig til, dels pga. emballagen men i hvert fald også pga. ingredienserne, som er naturlige og nærende for huden. Koreansk hudpleje er kendt for alle deres ingredienser og produkter, som får huden til at se strålende ud.

Et af de produkter i er Papa Recipe Bombee Honey Butter Mask:
Denne sheetmaske indeholder økologisk Manuka honning fra New Zealand og Propolis Extract (naturligt stof indsamlet af honningbier fra poppeltræer), et af de enkelte plantebaseret sheetmasker leverer kraftige næringsstoffer, fugt og elasticitet til huden. Disse ingredienser fordobler hudens hydratiserings-niveauer dvs. at huden opretholder fugten i huden samtidig med, at den overskydende talg reduceres. Resultatet er beroligende samt at den genoprettet hud og giver en uimodståelig glød. Egner sig virkelig godt til tør hud.

Rens huden, og kom derefter masken på. Lad den sidde i ca. 15 – 20 min.
Vejl. pris 40 DKK forhandles her.

Erborian Bamboo Glow Dewy Effect Cream er en 2-i-1 hybrid hudplejeprodukt som både kombinerer fugt og en strålende hud vha. den vandafvisende vand gelé-creme. Teksturen er hurtig absorberende på huden samt at den ikke er klistrende. Huden fremstår sund og man får bare den eftertragtede glød from within.

Har man eksempelvis haft en hård nat hvor huden ser trist og grå ud, så skal man bestemt have fingrene i den her sag fra Erborian – Øjeblikkeligt synes tegn på træthed at være mindre og huden bliver intensivt fugtet med et fint lyserødt finish.

Vejl. pris 185 DKK forhandles her.

Boscia Luminizing Black Mask bidrager med at gøre huden mere ensartet, giver den fine glød og minimere porerene. Lider man af lidt større porer på næsen er den her SÅ fantastisk og skal klart prøves. Det er en peel-off maske, så man har fornøjelsen af at pille den af efterfølgende.

Anvendes ved at påføre et tykt og jævnt lag på en ren og tør hud, undgå området omkring øjnene, hårgrænsen samt læberne. Lad den sidde i ca. 30 min. indtil det hele er tørt og pil den derefter forsigtigt af. Vask eventuelle rester af.

Vejl. pris 255 DKK forhandles her.

Youth To The People Age Prevention Superfood Cleanser en mild rens som ikke er udtørrende og indeholder grønkål, spinat og grøn te. Og er der noget som står mit hjerte nært, så er det en rens på pumpe – den nemmeste metode til at få makeuppen af i en fart. Desuden passer denne ansigtsrens til alle hudtyper og kan bruges hver dag.

Vejl. pris 250 DKK forhandles her.

Mustus DAILY HARVEST SQUEEZE POWER UP MASK denne ansigtsmaske består af følgende ingredienser som eksempelvis ekstrakt fra tomat, kartoffel, jordbær, kirsebær og granatæble, der går ind og tilfører fugt, er reparererende og genopbygger ansigtets elasticitet.

Vejl. pris 45 DKK forhandles her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *