Beauty

Yniq Luksus vatrondeller

By  | 

Jeg troede ikke på trenden om, at vatrondeller kan være særlige specielle. Jeg troede bare at alle var ens og der ikke kunne være anderledes at de var 2-lags, jeg tog adeles fejl da jeg skulle fjerne min makeup og neglelak. De her vatrondeller fnugger ikke og man får ikke de små irriterende hår i øjne, som tit går fra hinanden lige så snart man begynder at fjerne sin makeup eller en stædig glimmer neglelak. Jeg kunne fjerne en helt hånd med neglelak med én enkel vatrondel, ikke nok med at man spare – så er de 100 % bomuld.

Jeg skal klart købe de her igen, jeg var faktisk rigtig overrasket og det er ikke en myte med at de er bedre, end de normale som ellers kan fås i diverse butikker. Hvor smart er det ikke lige med, at man kan tage en enkelt en ud, ligesom en automat. Jeg var fornøjet med det og den kan stå på badeværelset og ikke gemt nede i en skuffe. Lækkert design og indpakning, som jeg altid falder for til at starte med.

Hurtigt FAQ – De indeholder ikke parfume og farve.

y

IMG_6819

Hvis du vil have fingrene i Yniq’s vatrondeller så kan de købes lige her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *