Beauty

Makeup som overraskede mig

By  | 

Så den på banen igen, men den her gang er det en foundation på stift. Jeg ved ikke om jeg går igennem en periode hvor det både er concealer og foundation som er på stift. Den her fik jeg købt uden at jeg kender mærket og jeg er ret sikker på at det er et, buget venligt brand. For begge disse blev 50 kr,- så jeg havde ikke de store forventninger. Jeg fik brugt dem begge på en dag. Den foundation var så smuk på huden, jeg fik virkelig den glød, jeg havde savnet længe og det var uden highlight og andet. Den holdt også i en helt dag uden at den rykkede sig eller flyttede sig nogle steder. Navnet på mærket er Laura Paige.

Så jeg blev så overrasket over hvor god den var, den efterlader sådan en smuk dewy finish uden, at den ser fedtet ud, den har den helt rette balance. Den har en medium dækning.

IMG_7487

Selve den brune eyeliner, er flot som en naturlig liner på øjne. Den bruges når jeg ikke har lyst til at bruge en sort eyeliner, som vil lukke øjne helt af – den her giver den rette naturlige liner til øjne. Jeg kan anbefale man prøver en brun eyeliner til dagligt brug i stedet for en sort.

IMG_7475

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *