Beauty

Real Techniques Duo Fiber Collection/ Limited Edition

By  | 

Jeg har hermed tilføjet nogle nye pensler til min samling. Det er dem fra Real Techniques, de kom ud med en Limited Edition pensler, som jeg så ville prøve. Jeg køber tit mine pensler herfra, de bliver sendt fra England og tror det tog en uge så var de landet i min postkasse. Prisen hedder 214,- kr. for sættet. og på nuværende tidspunkt er der 15 % på deres kollektioner. Jeg blev lidt overrasket over kvaliteten, selvom man får 3 pensler, så er der ikke set ned på kvalitet. Jeg har andre pensler fra Real Techniques og de er blevet vasket så mange gange efterhånden og er stadig som nye. Så det er bare med at tage et kig forbi.

IMG_7565 kopi

 

Sættet indeholder:

Duo Fiber Eye-brush, den er god til at blande øjenskyggen flot ud. Desuden kan den også bruges til at sætte concealeren under øjne med pudder.

IMG_7564

Duo Fiber Contour-Brush, jeg har brugt den her ikke kun til contour, men også blush og pudder i T-Zonen. Det gode ved fiber pensler er, at de samler ikke for meget produkt på pensel-hovedet. Så man ender ikke med to ultra lyserøde kinder.

IMG_7553 kopi

Duo Fiber Face-Brush, brug den enten til din pudder-foundation, blush, bronzer eller bare til at sætte dit ansigt men en transparent pudder. Alle pensel-hovederne er så bløde og lækre at bruge.

IMG_7538 kopi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *