Beauty

Color Corrector guide – Sådan bruger du farverne

By  | 

Det kan være svært altid at huske hvad de forskellige farver gør for huden når der dukker en urenhed op eller man ikke har fået sovet nok natten inden, og de mørke rander forsvinder bare ikke af sig selv. At hoppe ud i en verden med Color Corrector, kan over uoverskueligt. Så jeg har gjort det hurtigt og enkelt i en mini guide.

Jeg har flere forskellige Color Corrector fra diverse mærke, men de mest tilgængelige og buget-venlige er fra  Sephora (pris ca. 150,- kr.) og  Eyeslipsface (pris 36,- kr. kan købes her), de virker begge på samme måde og er utrolig lækre at bruge på huden.

Sådan bruges de forskellige farver:

Grøn eller gul concealer anvendes til at neutralisere rødme. Dup concealer på det sted med en urenhed eller rødme, det gør du med en ren finger.

Gul eller fersken concealer vil neutralisere lilla eller blå poser under øjnene. Forsigtigt bruger du concealeren vha. en ren ringfinger. Det er et delikat område, og din ringfinger har derfor den letteste berøring. Der skal IKKE tværes ud, men brug en blød finger til det her område.

– Hvis du har mørke poser, som enten er lilla eller blå, vil en orange concealer neutralisere det.

Lavendel tonet concealer vil bidrage til at neutralisere gul-blå mærker.

– For at skjule en bule, skal du bruge en concealer, der er omkring to nuancer mørkere end din hud-tone.

IMG_6329Beautifice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *