Beauty

Osis+ fra Schwarzkopf serum og shine til håret

By  | 

OSIS+ Flatliner Sleek serum giver et vedvarende ultraglat og silkeagtigt resultat, som gør det så meget nemmere under en føntørring og udglatning af håret. Den bevarer den fugt i håret og udover det så beskytter den håret mod udefrakommende fugtpåvirkninger.  Den hjælper håret ved at reducerer den kruset og krøllet hår så man kan opnå et mere ensartet resultat.

Sådan bruger du Flatliner Sleek serum :
– Påfør en lille potion i fugtigt hår og føntør håret.
– Anvend børste så håret kan føntørres lidt af gange og opdel håret i mindre bundter. Du kan efterfølgende bruge et glattejern for et ultra glat og sleek look.

IMG_7409 kopi

 

Derudover min Flatliner Sleek, så bruger jeg min nye OSIS+ Magic finish, den har ved hjælp af en kombination af silikoner og glycerin en formel som ikke kun giver glans, men også plejer håret. Den giver håret glans i samme øjeblik, den bliver anvendt og så giver den håret en glat og silkeagtig følelse. OSIS+ Magic har et let hold,  og som let kan vaskes ud.

Anvend OSIS+ Magic således:

– Påfør en lille potion i tørt hår, og derefter kan du style håret som du ønsker.
– Hvis du har kraftigt/kruset hår, så vil jeg anbefale at der bliver brugt nogle få dråber i fugtigt hår, inden føntørring, for at opnå et glansfuldt kontrol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *