Beauty

Dagenstip i Highlight tegnet – Omkring øjne..

By  | 

Jeg synes altid det er spændende at kunne genskabe nogle produkter eller lære nogle tips og tricks fra de remedier man har liggende derhjemme. Det er simple tricks, som kan inkorporeres i vores daglig dag. Jeg glemmer nogle gange, at jeg egentlig bruge de metoder, fordi det bare er blevet en helt naturlig del af min hverdag når der skal lægges makeup.

Det behøver nemlig ikke altid være så indviklet med det ene og det andet. Det kan alt sammen gøres simpelt og naturligt. Det er op til hvert enkelte person. Det man foretrækker er også det man skal udføre, ikke mere, ikke mindre. Det første jeg vil komme lidt ind på er Eye highlight (highlight omkring øjne)

Eye Highlight

Placeringen af din highlight er meget vigtigt, når du forsøger at skabe en naturligt smuk øjenmakeup. De lysere farver eksempelvis hvide, cremer, og perler, bør anvendes i de indvendige hjørner af øjet , i midten af ​​øjet, og lige under øjenbrynsbenet .Du kan starte med at anvende de lyseste farver først og derefter gå videre til dine mørkere nuancer.

Her ses highlight’en lagt omkring øjne, og derefter blendet ud, så man lige kan ane det og det ser naturligt ud.

2

2 Comments

 1. Fru Striib

  March 31, 2014 at 3:22 pm

  Tak for brugbar info

  • Beautifice

   March 31, 2014 at 6:20 pm

   Jeg er glad for at kunne hjælpe 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *