Beauty

REDKEN Extreme Conditioner – en del af Extreme serien.

By  | 

Jeg har de to andre produkter fra Redken Extreme serien, selve masken og protein spray. Og derfor syntes jeg at det ville være en godt køb at bruge dem alle sammen på samme tid. Når firmaer udvikler deres produkter og laver sådan en serie, så er de som regel beregnet til at bruges i samarbejde med hinanden. Så jeg måtte fluks indhente det mistede, jeg er storforbruger af balsam og det er fordi jeg har farvet hår, som skal plejes konstant.

Derfor blev jeg anbefalet af min frisør at prøve de her produkter fra Redken, indtil videre har jeg ikke en finger at sætte på dem og slet ikke den her balsam. Jeg får et mere blødt hår og en tilpas shine, jeg kunne undvære at bruge mit shine serum efterfølgende. Og det er altså et stort plus i min bog, at kunne undvære de andre produkter i håret, det er kun positivt. Jeg lod den sidde i håret i ca. 5 min. og lod den gøre sit arbejde. Derefter vaskede jeg det ud og lod det lufttørre. Redken Extreme serien, dufter alle sammen så friskt. Alle kender den duft når man har fået vasket håret hos frisøren, det er selvsamme duft måske lidt mere blidt. Jeg er blevet glad for de tre, små vidunder som står inde på badeværelset.

De er alle beregnet til hår som er overarbejdet, farvet og som skal genoprette sin naturlige balance og fugt igen. Styrken af håret bliver genoprettet indefra og ikke kun udenpå, nu hvor jeg har krøller så plejer jeg at børste mit hår når det er vådt og det er et stort NONO, men ærligtalt , så vil jeg ikke have krøller som på ingen måde ligner krøller hvis jeg børster det tørt.

Hele serien kan købes på de fleste webshops og prisen variere ret meget, den billigste kan købes for 129 ,- kr. 

IMG_7439 kopi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *