Beauty

Take me To Nars with Copacabana

By  | 

Lad din hud lyse indefra –  og så også lidt hjælp fra Nars.  De har nemlig en samling af lysreflekterende Illuminator’, der bare glider på  og giver huden den ekstra glød, som jeg er stor fortaler af. Denne Illuminator som har navnet Copacabana kan bruges alle steder i ansigtet og også som highlight, den kan nemlig blandes med din egen foundation, så hvis man har en flydende foundation, som er mat og man lige den dag kunne tænke sig, at man fik det ‘glow’, så kan man bare blande 2 dråber på hånden og mix den ind i sin foundation.

Hvis du vil bruge den som highlight, så vil jeg anbefale, at man bruge enten en finger eller en dampet svamp og dupper den – jeg vil ikke anbefale man begynder at gnide den ind, så mister man både sin foundation/pudder og får nogle skalerede pletter i ansigtet. Det gælder stort set hvet produkt, som man påføre oven på ens foundation. Lige akkurat highlight, så er den her så smuk på de øverste kindben og på amorbuen, (den over læben), dup evt. lidt under øjenbrynet og under læberne.

nars

Tips & Tricks

– Copacabana Illuminator er virkelig en flot hightlight : brug den på dine skuldre, bryst og så børst en smule Laguna Bronzer oveni – du opnår sådan et fantastisk glow.

– Illuminator’ kan virkelig give dig den glød og gøre din hud “Red Carpet Ready”, men husk nu som en tommefingerregel – For meget glimmer kan få alle til at se fedtede ud i ansigtet. Så de perfekte steder i ansigtet du kan bruge den er; øverste del af dit kindben, dine templer, amorbuen, og under øjenbrynet.

– Mix din Illuminator med din ansigtscreme eller din foundation for at opnå en naturlig glød.

IMG_7587 kopi

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *