Beauty

Veet Easy Wax – voks derhjemme og opnå et Salonresultat

By  | 

Hvis der er noget som, jeg ikke kan lide, så er det at stresse over at man skal nå ud af døren og man kommer til at lave en forkert bevægelse og ende med en masse røde knopper på benene og så kan det nogle gange kan det være det være så besværligt at nå at få glatte ben om sommeren, og det skal gå hurtigt en gang i mellem, så hvorfor ikke bare slippe med alt den stress og have glatte ben i op til 28 dage – Veet har lanceret Easy Wax hvor man kan få et salonresultat og så af den kvarte pris, som man finder ude i diverse klinikker.

Det er kommet langt mere i fokus at vokse arme og ben, i stedet for at bruge en skraber, og der er en del kvinder som efterspørger den følelse af glatte ben uden at skulle tænke på at klargøre dem til en sen sommeraften. Produktet er et professionelt voksprodukt til hjemmebrug dvs. at vi her hjemme, kan bruge noget som holder og ikke skal skiftes ud fordi det ikke længere fungere. Det er noget som holder længe.

Nicci Welsh fortalte om at vokse kroppen istedet for at barbere når man skulle have selvbruner på, den kan nemlig se så utrolig ‘patchy’ ud og hårene kan være vokset indad, plus at bruge selvbruner på hud som har været en tur under en barberskraber, kan efterlade de røde knopper. Ligeledes burde man holde sig fra skrabere når man har fået selvbruner på, da den egentlig fjerner farven og igen efterlader huden så plettet.

Det gode ved at vokse hårene på kroppen er, at hårene som vokser ud igen bliver færre og finere med tiden, og jo flere gange du vokser hårene behøver du heller ikke vokse dem efter én måned. Mange har nok set de varmvoks i salonerne og det kan være svært at håndtere varmt voks der hjemme – Veet har løst det med deres system, deres varmesystem er nemlig automatisk og praktisk på samme tid. Den har nemlig en funktionel roll-on dispenser med voks, således gør det dét også nemmere at finde den perfekte temperatur.

IMG_7668 kopi

Vejl. priser: Veet Easy Wax sytem koster kr. 349,95 og de Wax Refills (voks opfyldning) koster kr. 99, 95. Man kan få fingrene i produkterne i dagligvarehusende eller specialforretningerne.  

IMG_7655 kopi

IMG_7652 kopi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *