Beauty

Bekæmp vinterhuden med NIVEA// Find en til dit behov

By  | 

Vinteren er bogstaveligt over os nu og vores hud kan mærke at temperaturen er begyndt at blive frostklar, vi er gået fra varmen og ind i kulden. Vores hud har derfor brug for ekstra forkælelse i form af fugt og lotion, så hvorfor ikke pakke sig godt ind og inde under alt bruge en lotion som kan få lov til at arbejde med din hud og derfor gøre den mere blød og bevare gløden fra sommeren.

NIVEA’S bodylotion indeholder Hydra IQ, som er en ingrediens der stimulere vores huds fugtkanaler, på den her måde kan vi bare smøre os ind og holde kroppen væk fra tørre ben og skaldende arme. Du behøver ikke tænke på at smøre kroppen ind flere gange, da hyrdra IQ holder i op til 24 timer.

Der er 4 forskellige bodylotion’s og du kan blot finde den, som passer lige til dine behov for dagen. Jeg har klart en favorit og det er fordi jeg godt kan lide, den søde nødde agtige duft.

FIND EN BODYLOTION EFTER DIT BEHOV

Lang dag udenfor med is og skøjter, så skal du have fingrene i Nivea Smooth Caring Body Lotion, den her giver huden en mere nærende og langvarig følelse og gør huden blød uden at fedte. Den her lotion indeholder min favorit ingrediens – SHEA Butter. Shea butter går ind og gør huden silkeblød og glat og du får den dejligste fornemmelse når du har den på. Så hop endelig ud på skøjtebanen når tiden er til det og nyd den her lotion på kroppen.

Pris: 49, 75 kr. for 250 ml. 

IMG_0155 kopi

SNE OG ATTER SNE hvorfor ikke komme lidt af Express Hydration Body lotion på huden og hoppe ud i sneen med børnene eller bare dig selv. Den her body lotion er hurtig absorberende og betyder at du ikke behøver vente evigheder før huden har “drukket” alt næringen til sig. Den er rigtig let i konsistensen og derfor hurtig absorberende, derudover indeholder den havmineraler og dufter af blå lotus.

Pris: 49, 75 kr. for 250 ml.

IMG_0157 kopi

Ferie til norge eller bare en tur i de franske alper til aftenski med familien, så smør dig ind i Nivea Repair & Care Body Lotion, den her body lotion er specifikt produceret til os med sensitiv hud, den indeholder dexpanthenol som giver huden den følelse og lindring, som er utrolig effektiv og rar når man er ude og mærke naturen på kroppen.

Pris: 49, 75 kr. for 250 ml.

Der er flere og flere som er hoppet ud i at tage en iskold dukkert om vinteren og hvis man er til det, så skal man huske at huden derfor har brug for ekstra pleje efterfølgende, derfor er den her Nivea Nourishing Body Milk med mandelolie en af de bedste til den slags. Mandelolie er en af de bedste ingredienser og derfor også min favorit, den går nemlig ind og plejer huden og hvis du har sprukken hud vil den fugte helt ned i dybden.

Pris: 49, 75 kr. for 250 ml.

IMG_0156 kopi

Nivea forhandles i Matas og diverse supermarkeder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *