Beauty

Bronze og highlight med MAC & NARS

By  | 

Jeg har som I nok ved det været rigtig glad for at bruge den metode som består af creme og derefter pudder. Grunden til at jeg har benyttet mig af den her teknik er simpelt, makeuppen holder og man ser ikke fedtet eller tør ud i ansigtet – makeuppen sidder der hvor den skal.

Det er derfor også præcis samme teknik, som jeg bruger for at få bedste mulige farver frem fra øjenskyggerne og gøre dem mere holdbare, jeg bruge en base inden jeg påføre en hver slags skygge på øjne.

Produkter som jeg bruger i øjeblikket

( MAC Bronzing Powder i MATTE Bronze og MAC Paint pot i Painterly)

IMG_9559 kopi

MAC Matte Bronze er utrolig god til at give ansigtet definetion, da den ikke indeholder shimmer. Den kan bruges til at lave contour og til at give den sunde glød. Jeg bruger den oven på min NARS Matte Multiple i farven VIENTIANE.

(NARS Matte Multiple i Farven Vientiane ses i midten i stick form)

IMG_9565 kopi

(Swatch af NARS VIENTIANE)

IMG_9571

( MAC Mineralize Skinfinish i farven Soft & Gentle )

IMG_9557 kopi

IMG_9574

Prøv at benytte teknikken til når du lægger alt slags makeup, læg altid en base inden du derefter påføre enten din øjenskygge, bronzer eller highlight. Det er en holdbar måde at bevare makeuppen hele dagen og dermed se frisk ud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *