Anmeldelse

NARS Luminous foundation & Sephora Teint Infusion // Anmeldelse

By  | 

De to nye produkter NARS All Day Luminous Weightless Foundation og Sephora Teint Infusion, er til at finde i Sephora og er begge de to nyeste skud på stammen. Jeg har i et stykke tid testet disse og noteret mig hvordan holdbarheden, konsistensen og dækningen m.m. har været.

NARS All Day Luminous Weightless Foundation bliver beskrevet som både let og mat på samme tid, mens den kan dække mere end hvad man regner med. Selve denne foundation er olie-fri og uden SPF,  derfor gør den sig godt foran kameraet, da den ikke reflektere med et hvidt skær på huden. Desuden kan man nu kontrollere selve mængden, man får ud vha. den tilhørende pumpe, som kommer med.

IMG_1188

Hvordan fungere den på huden (min hud er tør/kombineret) Jeg har ikke behøvet mere end et enkelt pump, som jeg så enten påfører med en dampet svamp eller en pensel, en lille smule er rigeligt da denne foundation er drøj i brug og efterlader din hud mat, men fugtet på samme tid. Jeg husker dog ALTID at prime mit ansigt og bruge en god fugtighedscreme, så min hud kan stråle på samme tid.

Konsistensen er nem at tone og blende ud i huden, den er ikke tyk og er heller ikke vandet, men en fin blanding af begge dele, som gør den optimal at bruge i farten. Dog vil jeg mene, at man kan tage den fra medium til fulddækning, dette vil desværre gøre den mindre naturlig.

IMG_1190

Holdbarheden er fin på huden og rykker sig ikke med eller uden en setting powder/en pudder ovenpå, og det er et plus især når man kan have travlt til at tjekke op på makeuppen midt på dagen. Så er den her optimal at bruge, hvis man har en lang dag og stadig vil se godt ud uden at bruge en masse tid på at touch-up.

 Prisen er 320,- kr. for 30 ml. /Kan købes hos Sephora Illum eller Fields.

Ideen bag Sephora Teint Infusion Foundation som er let af konsistens, er at give dig en følelse af ingen makeup med en jævn dækning. Den har nærmest samme koncept som Nars Luminous Foundation, hvor følelsen af naturlig og sund hud er prioriteret på højeste plan. Selve applikatoren på Sephora Teint Infusion er en lille pipette, hvor man trykker produktet op og dosere den på denne måde. Hvis man ikke har tid til det, kan man altid hælde direkte fra flasken.

IMG_1199Formlen/Konsistensen har en let dækning og først og fremmest ser den naturlig ud. Jeg var spændt på at se, hvordan det ville gøre min hud fejlfri. Med denne foundation er det bedst at bruge en dampet svamp, da jeg vil mene at den bliver tonet pænere ind i huden uden at se tung/kaget ud på huden og kan dræne din hud på fugt.

Når jeg bruger den undlader jeg at sætte den med en pudder, da dette vil tørre min hud endnu mere og sætte sig i de fine linjer. Årsagen til det, er at denne foundation tørre til en pudder konsistens. 

IMG_1195

Holdbarheden er utrolig bærende og kan holde længere end forventet, da den tørrer på huden som den nu gør. Jeg vil dog mene, at man skal bruge en Spray mist på huden, når man har påført denne foundation, da dette vil give din hud mere liv uden at se tør ud.

 Prisen er 160 ,- kr. for 20 ml. og kan købes hos Sephora. 

lvb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *