Beauty

Mirins Copenhagen bæredygtige produkter til ansigt og læber.

By  | 

Mirins Copenhagen er et dansk mærke, som tilbyder naturlige sæbe- og kropsplejeprodukter, helt uden konserveringsmidler, parfume eller kemikalier. Som er en vigtig del af enhver slags pleje, om det er kroppen, ansigtet eller bare en læbepomade. Jane der står bag mærket og har butikken som har beliggenhed på adressen Blegdamsvej 108 på Østerbro, udvikler selv disse håndlavede produkter. Udover dette er Jane også certificeret aromaterapeut, som skaber disse blandinger til ikke kun at stimulere, men også til at give en den bedste pleje.

Desuden kan man også komme ind i butikken og være med til at udvikle sit eget produkt, med den olie som passer til en og for at spare på emballage kan man medbringe sin egen krukke, flaske etc. Der har  manglet den slags butik og jeg har været fascineret af både arbejdet bag hvert enkelte produkt, men også selve emballagen, som kommer i fine håndlavede æsker og giver en lysten til at forkæle alle sanserne i kroppen. Udover at emballagen er fin, så er den også lavet af 100% bionedbrydelige genbrugsmaterialer, der giver en naturlig skandinavisk æstetik.

Jeg har fået lov til at teste nogle produkter fra Mirins Copenhagen. 

IMG_1536

Lip kit som indeholder en skrub til læberne og en læbepomade. Skrubben til læberne er så fin i konsistensen, at den både fjerne den døde hud og efterlader ens læber bløde og godt fugtet igennem. Ingredienserne i skrubben er som det første kokos olie, sukker, abrikoskerneolie og de to essentielle olier som er rosmarin og grapefrugt, samt mynte som giver en følelse af friskhed og velvære.

(Konsistensen på Lip Scrub)

IMG_1537

(Læbepomaden fra Lip kittet)

IMG_1540

I dette Lip kit finder man også en læbepomade, som igen indeholder nogle af mine absolut favorit olier, som ikke kun nære huden, men også bringer vitaliteten frem. Olien som jeg snakker om er mandelolien udover denne ingrediens, kan man også finde sheasmør, bivoks og de essentielle olier rosmarin, grapefrugt og mynte.

Prisen for Lip kittet er 125,- kr. og kan købes her

(Facial Clay Mask – Combination / Oily / Blemished Skin)

IMG_1554

FACIAL Clay Mask er til den kombinerede, fedtede og har en tendens til urenheder. Jeg har noget for ler-masker og dette lille vidunder middel på krukke er ingen undtagelse, jeg startede med at blande to tsk. op med to tsk. vand i en lille skål og derefter brugte jeg fingrene til at massere den fint ind i huden, jeg lod den trænge ind og tørre – et godt råd med disse slags masker er, at have en lille svamp til at vaske det hele af med, det var nemlig det jeg gjorde. Jeg fjernede både den døde hud i ansigtet og efterlod min hud jævn, blød og strålende.

Den eksfoliere huden blidt og er på ingen måde hård imod min hud, jeg har en kombineret og sensitiv følsom hud – den her maske gjorde som den skulle og fik gang i min blodcirkulation da jeg masserede min hud.

Ingredienserne i denne Clay Mask er fransk grønt ler, marokkansk Rhassoul ler, mudder fra det Døde Hav, jordet lavendel og rosenblade.

Prisen er 110 ,- kr. for 30 ml. og kan fås lige her

(Rose Water Mist)

IMG_1547

Rose Water Mist er en spray til ansigtet som renser, beroliger og toner huden. En ægte og ren rosenvand (som denne fra Mirins er) indeholder kun rosenvand, og den kan anvendes af alle hudtyper. Rosenvand er meget mild, og derfor er den velegnet til ansigtsvask eller som skintonic. Ud over at rense huden, så plejer rosenvand huden og den beroliger også huden. Den er ligeledes opfriskende, hvilket kan mærkes kort efter, at vandet er påført huden.

Lider man af irriteret hud, bumser, uren hud eller bare rød hud, så kan rosenvand også bruges mod disse. Det er især vandets meget unikke og beroligende egenskaber, som gør at hudirritationer og røde områder bliver mindre synlige, samtidig med at vandet lindrer kløe.

Prisen er 65 ,- kr. for 50 ml. og kan findes her

*produkterne er modtaget til test

IMG_1531

lvb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *