advents kalender

1. Advents julekalender med Beautifice // Sephora, Marc Jacobs, Benefit, NARS – Værdi 2000 kr.

By  | 

I samarbejde med SEPHORA, har jeg fået lov til at udlodde denne kalendergave, og på denne måde forkæle én af mine læsere. Det her bliver den første adventsgave denne måned – og der kommer til at være præmier, hver søndag. Denne pakke er fyldt med utrolig lækre produkter. Ikke nok med den er pakket med Sephora’s eget mærke, så er der også Marc Jacobs, Nars, Benefit Cosmetics, Make Up for Ever, Human + Kind, Formula X og Alterna.

Dette er alt sammen til én person, her kan du nyde godt af alle produkter – som jeg allerede har haft fingrene i før og du kan læse diverse anmeldelser her på bloggen (søg blot på navnet i det lille søgefelt)

IMG_5224

Du kan vinde disse skønne beauty produkter.

• ALTERNA Caviar Repair Fill & Fix Treatment Masque, som er en effektiv hårmaske, der giver håret den ekstra fugt. Håret har brug for pleje året rund, men når vejret skifter og vi er på vej eller er i vintermånederne – så skal vi også huske vores hår. Jeg har før skrevet en anmeldelse af denne maske, som kan læses her.

• SEPHORA Colorful Shimmer eyeshadow i farverne Morning Freshness samt My Teddy Bear. Kan du også lide en pop af farve, på øjenlåget – så skal du have fingrene i disse to, igen så har jeg prøvet dem og Sephora kan stå inde for deres kvalitet af øjenskygger. Disse er pigmenterede og nemme at tone ud både under øjet og på globelinjen.

• SEPHORA Pearl Sleeping Mask, du læste korrekt, denne maske sover du med og lige netop Pearl Mask giver huden en ensartet tone, samt vil den minimere uregelmæssigheder som kan opstå i huden + at du vil opnå en flot glød morgnen efter.

IMG_5245

• NARS Audacious Lipstick i farven Annabella, min kærlighed for Audacious læbestifter vil ingen ende tage og det er der en god grund til, de er så lækre på læberne og utrolig pigmenterede. De udtørrer dem ikke og holder også længere end man skulle tro, nu hvor de har en god cremet konsistens. Er du interesseret i at læse om dem, kan indlægget findes her.

• KAT VON D Shade & Light Contour Brush and Case, som I nok godt ved, så lancerede Sephora Kat Von D beauty og derfor skal I ikke gå glip af hendes yderst effektive contour pensel. Denne pensel er fantastisk og jeg benytter mig flittigt af den – både til at lægge min skygge på kindbenene med den ene side (den skrå) og for at tone det pænt ind i huden, så er den anden side, som skabt til det.

• MAKE UP FOR EVER Step 1 Smoothing Primer, det som du kan forvente her, er at denne primer vil gå ind og glatte og fylde huden ud inden du påfører din foundation. Den har en satin konsistens og indeholder desuden ikke olie, derfor kan alle de fine linjer dækkes og porerne vil blive minimere helt.

• MARC JACOBS Highliner i farven Blacquer giver dig den helt intense sorte eyeliner farve og så er den i ‘skub op’ emballage, ja du skal ikke spidse den, blot skubbe op i enden og du kan påføre en ekstrem liner. Udover at bruge den på vandkanten, så kan du bruge en blending pensel og lave en smokey eye – Du kan blot lave en lineær streg på øjenlåget og derefter bruge din pensel.

• BENEFIT They’re Real Push-Up Liner, du behøver ikke længere bruge gelliner i krukker, som man heller ikke kan have med i den lille taske på farten – Push Up er nemlig en gel liner, som kommer i en pen. Det eneste som du skal gøre er bare at skrue op og den er klar. Den er cremet i konsistensen og så kan du bruge den, som du ønsker.

IMG_5211

• FORMULA X Nailpolish i farven Explosive, denne glitter neglelak er perfekt til de kommende festligheder eller bare over en nude/beige farve.

• SEPHORA Nailpolish i farverne Blackjack, Lazy Afternoon og Time to rock, disse farver er så flotte hver især. Jeg kan kun forestille mig alle de forskellige looks, som kan kombineres og så er de alle 3 flotte hver for sig.

• SEPHORA Cuticle Care, blødgøre og fugter neglebånende, som i løbet af vinteren kan tørre fuldstændigt. Du massere blot olien ind og derefter kan du se en forskel. Nogle gange er håndcreme ikke nok til at give neglebånende den ekstra fugt og her er den genial.

IMG_5239

• SEPHORA Jelly Mask Moisturizing & energizing, giver huden fugt, glød og plejer den på samme tid. En cocktail som består af 5 forskellige ingredienser med vitaminer, som er med til at vække huden og på denne måde, kan du nyde den hud 100%.

• Human + Kind Body Oil, ikke nok med den kan bruges på kroppen – så kan du også bruge den på håret samt ansigtet. Denne olie hjælper med at reducerer strækmærker, ar og efterlader huden fuld af næring og velvære. Det er en naturlig olie som indeholder økologisk Jojoba olie og E vitamin, som er med til at reducere evt. mærker og til at bringe gløden tilbage.

• SEPHORA Face Cleansing Sponge er til alle hudtyper og renser huden for urenheder, den ekstra talg-produktion, som opstår når porerne er tilstoppede. Du kan bruge den hver dag uden renseskum, du benytter dig blot af cirkulære-bevægelser i ca. 5 min i hele ansigtet.

IMG_5207

FOR AT DELTAGE SKAL DU; VINDER FUNDET!!

Mange gange tillykke til Marie – du har vundet d. 1 advent julekonkurrence, en mail er blevet sendt til dig. 
Husk at vende tilbage med dit fulde navn samt adresse, så alle produkterne kan sendes din vej.

Skriv en kommentar i kommentarfeltet forneden, om hvorfor du skal vinde.
• Følg både @Sephora_scandinavia og @BEAUTIFICEDK på instagram.

Vinderen findes torsdag d. 3 december // Hold øje med din email og med indlægget herinde – held og lykke til jer alle og glædelig 1. advent.

* Produkterne er modtaget af Sephora.

lvb

167 Comments

 1. Sofie Bindslev

  November 29, 2015 at 1:10 pm

  Wow, det er godt nok en helt vild og fantastisk adventsgave, den ville jeg så gerne vinde 😀

  • Sofie Bindslev

   November 29, 2015 at 1:12 pm

   Jeg vil selvfølgelig gerne vinde den, så jeg kan dele den med min mor og min lillesøster, vi fortjener lidt forkælelse efter et par lange hårde måneder, med meget modgang og eksamens-stress.

  • Stephanie Elley

   November 30, 2015 at 6:29 am

   Jubi fordi jeg elsker sephora-butikker og juuuul ?Å

 2. Tina

  November 29, 2015 at 1:23 pm

  Jeg vil gerne bygge min kollektion op og de her produkter ville være SÅ perfekte.

 3. Hanne K.

  November 29, 2015 at 1:25 pm

  Oh hvor ville jeg ønske at jeg kunne vinde lidt lækkert til min datter.

 4. Laila Bundgaard

  November 29, 2015 at 1:27 pm

  Jeg vil gerne deltage fordi, at jeg mangler inspiration til min makeup og produkter som jeg kan lege med på samme tid. Jeg har været utrolig stresset det seneste tid og det her vil hjælpe med at få nydt hverdagen lidt. 🙂

 5. Cecilie

  November 29, 2015 at 1:29 pm

  Jeg vil gerne deltage og vinde nogle lækre produkter.

 6. Tanja Poulsen

  November 29, 2015 at 1:30 pm

  HOLD DA OP, det her er en overdådelig gave. JEG VIL BARE vinde fordi, jeg elsker din blog og de her produkter så fantastiske.

 7. Cecilie Jacobsen

  November 29, 2015 at 1:31 pm

  Jeg skal vinde den fordi jeg efter en lang periode med en masse arbejde og en meget syg hest, trænger jeg til lidt forkælelse ?

 8. Linea Sørensen

  November 29, 2015 at 1:32 pm

  Jeg deltager gerne med her, jeg følger med hver eneste dag både på instagram og her på bloggen. 😀

 9. Daniella

  November 29, 2015 at 1:33 pm

  :D:D:D det her er den bedste advent gave, for alle produkterne er lækre. Jeg elsker hver eneste produkt og jeg må bare vinde og forkæle mig selv.

 10. Frederikke S

  November 29, 2015 at 1:37 pm

  Jeg vil urolig gerne vinde, da jeg trænger til noget opmuntring og forkælelse her i julemåneden, udover at jeg sjældent for set dags lyset, da jeg arbejder i indendørs, så skal jeg desværre også holde jul alene med min mor i år uden andet familie. Jeg vil samtidig også dele den med min mor, som lige er blevet fyret efter 28 år det samme sted, hun har i den grad brug til forkælelse

 11. Ulrikka

  November 29, 2015 at 1:37 pm

  Jeg deltager og håber på at vinde 🙂

 12. Dicte L.

  November 29, 2015 at 1:38 pm

  Det her er nok den mest blæret gave. JEG SKAL BARE VÆRE MED 😮
  Din blog er altid opdateret med det bedste indhold.

 13. Pia

  November 29, 2015 at 1:44 pm

  jeg vil gerne vinde, jeg er i gang med en stor opgave og vil så gerne nyde godt af sådan en pakke. Det betyder meget for mig, da jeg sjældent vinder noget som helst og har tit deltaget uden at have noget held. Jeg krydser mine fingre og håber, at jeg kan nyde de her produkter op til julen.

 14. Olivia

  November 29, 2015 at 1:45 pm

  Jeg deltager og håber det bliver mig.

 15. Rikke Holm

  November 29, 2015 at 1:46 pm

  ÅRH hvor ville jeg elske de her ting. Jeg krydser alle mine fingre og ber’ at det bliver mig. Det her er sådan en fin konkurrence.

  Glædelig advent til dig også 🙂

 16. Trine

  November 29, 2015 at 1:52 pm

  EJ EJ EJ det her skal være mig, det er lige noget for både min søster og jeg 😮
  Jeg deltager og følger allerede begge steder 🙂

 17. Henriette Damgaard

  November 29, 2015 at 1:54 pm

  Ja det her er den bedste advent kalender, jeg deltager og håber at jeg kan forkæle min datter.

 18. Mette

  November 29, 2015 at 1:57 pm

  Uha det vil jeg deltage med i, jeg bor i Jylland og har ikke mulighed for at besøge Sephora så ofte og de her produkter vil være perfekte inde på badeværelset.

  Tak for en fantastisk og lærerig blog, jeg følger altid med

 19. Kamilla

  November 29, 2015 at 2:00 pm

  Jeg vil gerne være med og deltager :D:)

 20. Viktoria Gröjn

  November 29, 2015 at 2:01 pm

  Det her er mig og jeg håber jeg kan vinde dem. Elsker din blog og dine smukke billeder.

 21. Anja Suleman

  November 29, 2015 at 2:01 pm

  Jeg håber jeg kan få chancen og vinde lidt, jeg kan se at mine favorit mærker er i blandt.
  Følger allerede begge steder og elsker din instagram, du har sådan nogle flotte post !

 22. Ulrikke

  November 29, 2015 at 2:02 pm

  SRP er lige om hjørnet, og dette ville det lækreste at kunne forkæle sig med, samt min bedste veninde, efter 14 dags hårdt arbejde ? Med de anmeldelser du har givet, lyder det som forkælese på 1.klasse.

 23. Maja Hermansen

  November 29, 2015 at 2:03 pm

  Hold nu op, en vild præmie! Jeg vil SÅ gerne vinde – og jeg følger begge profiler på Instagram. Jeg synes, at jeg fortjener at vinde, fordi jeg har lidt ondt af mig selv lige nu – jeg sidder dybt begravet i eksaminer og kedelig læsning alt i mens jeg langt hellere ville julehygge og nyde denne tid på året .. Måske denne præmie af udsøgte fornøjelser kunne være et plaster på mit blødende ‘det-er-så-hårdt-at-være-studerende’ sår ! Jeg krydser fingre ..

 24. Cecilie

  November 29, 2015 at 2:05 pm

  Jeg skal vinde fordi jeg godt kunne bruge noget inspiration til makeup og godt kunne tænke mig at udvide min kollektion, og så fordi jeg synes det er sjovt og hyggeligt at lege med 🙂 Jeg ville dele den med min søster og kusine <3

 25. Sofie Jensen

  November 29, 2015 at 2:05 pm

  Daaaaamn der er mange lækre sager!

 26. Diana Pederson.

  November 29, 2015 at 2:08 pm

  WOW WOW 😮
  Nok den fedeste gave og de bedste produkter, jeg har kigget på nærmeste alle de her, da jeg var i KBH og jeg vil så gerne have fingrene i dem alle sammen. Jeg håber at jeg kan forkæle mig selv lidt i den kolde tid, nu hvor den står på gaveindkøb til alle andre end mig selv.

  Tak for den bedste konkurrence og glædelig advent til dig også :-*

 27. Linda Dolmer

  November 29, 2015 at 2:12 pm

  Sikke en masse spændende produkter jeg godt kunne tænke mig at prøve.
  Krydser fingre

 28. Christina

  November 29, 2015 at 2:13 pm

  Jeg deltager så gerne med her, kunne ikke komme hurtigt nok til tasterne da jeg så præmien. Det er nok den bedste jeg har set i hele blogland og du har beskrevet produkterne så godt. Så hvis jeg ikke vinder, skal jeg stadig ned og have fingrene i nogle af de produkter.

  Knus.

 29. Kammi

  November 29, 2015 at 2:14 pm

  Det her er som lavet til mig, mit navn står bare skrevet over hvert eneste produkt hehe 😀
  Jeg håber jeg vinder og kan dele lidt med min bedste veninde

 30. Mette Milan

  November 29, 2015 at 2:19 pm

  Jeg elsker at prøve nyt på min hud – Jeg vil dele med min mor, som er ligeså produktinteresseret som jeg efterhånden 🙂 Det er en VILD lækker præmie!
  Jeg følger sephora_skandanavia og læser med på bloggen her 😉

 31. Mina

  November 29, 2015 at 2:22 pm

  krydser mine fingre og håber jeg vinder 🙂

 32. Dani

  November 29, 2015 at 2:23 pm

  ÅRH jeg håber jeg vinder, lækker præmie.
  Jeg følger alle steder

  Knus. Dani

 33. Sanne Gry

  November 29, 2015 at 2:24 pm

  Kan kun håbe at jeg vinder og kan få chancen til at prøve nogle nye produkter.

 34. Sille

  November 29, 2015 at 2:25 pm

  Jeg håber det bliver MIG 😀

  Følger både dig og sephora allerede.

  kys kys

 35. Valerie Shaworizki

  November 29, 2015 at 2:26 pm

  Wow amazing, jeg håber da jeg kan vinde de godter og give min hud nye muligheder.
  Så fin konkurrence og jeg vil dele med mig selv hehe.

 36. Lilian Due

  November 29, 2015 at 2:27 pm

  Kunne ikke lade vær, jeg vil så gerne have chancen for at vinde nogle nye produkter og jeg har en søster som er lige så vild med skønhed som jeg er.

  knus til dig og din blog 😀

 37. Sanja

  November 29, 2015 at 2:28 pm

  Jeg vil gerne være med her!!

  Jeg håber at jeg kan vinde og nyde min juleferie med makeup og skønhed.

 38. Yvonne K.

  November 29, 2015 at 2:30 pm

  Det her er mig all over 😮
  Jeg følger alt der kan følges også Sephora

 39. Cecilia Husum

  November 29, 2015 at 2:31 pm

  Må helere være med og vinde lidt 😀

 40. Lotte

  November 29, 2015 at 2:37 pm

  Jeg vil være med og deltager hermed, da jeg mangler nogle kvalitets produkter.

 41. Sidsel Lundberg

  November 29, 2015 at 2:39 pm

  Mit navn står skrevet på alle tingene, det her kunne ikke være mere MIG. Elsker hvert enkelte mærke og jeg er allerede en følger, da jeg elsker at læse med og se alle dine billeder på instagram. <3

 42. Jette A.

  November 29, 2015 at 2:40 pm

  Det er klart en gave til min datter, hun læser pt. op til sine eksaminer og jeg vil da gerne forkæle hende med alle de her produkter.

  Kh. Jette

 43. Rie

  November 29, 2015 at 2:41 pm

  Må være min ynglings konkurrence og advent kalender låger, for de her produkter er lige noget for mig og min bedste veninde.

  Vi har tit aftner hvor vi eksperimenterer med makeup og jeg vil gerne kunne forkæle både hende og mig selv.

 44. Susanne

  November 29, 2015 at 2:41 pm

  Jeg deltager og følger dig alle steder også sephora YAY!

 45. Alina Bjerg

  November 29, 2015 at 2:44 pm

  Jeg håber jeg kan vinde og nyde julen med de her produkter

 46. Silja

  November 29, 2015 at 2:46 pm

  Ih altså nok den bedste gave jeg har set længe !!!
  Jeg vil da dele den med min lille søster, vi er nogle makeup fanatiker !

  😀

 47. Ida Maja

  November 29, 2015 at 2:47 pm

  JEG VIL SÅ GERNE VÆRE MED HER!

  Jeg håber jeg vinder så jeg endelig kan prøve alle de mærker fra Sephora 🙂

 48. Marie-Louise Hansen

  November 29, 2015 at 2:48 pm

  Som lavet til mig, jeg elsker Marc Jacobs og alle de andre lækre mærker. Jeg vil have en mig dag og nyde hvert enkelte produkt. Og selvfølgelig bruge dem alle både juleaften og nytår. 😀

 49. Dorthe

  November 29, 2015 at 2:49 pm

  Lige noget for os, min datter og jeg – elsker din blog og alt hvad du anmelder samt prøver !
  Følger dig allerede på Instagram og det samme gør min datter.

  Kærligste Dorthe.

 50. Catharina Helweg Rasmussen

  November 29, 2015 at 2:49 pm

  Uhh det er virkelig nogen lækkerier ? Vil elske at prøve hver eneste ting ?? Vil dele med min skønne mor ?‍❤️‍? Mvh Catharina

 51. Dorthe

  November 29, 2015 at 2:49 pm

  ps. god 1. advent 😀

 52. Lea

  November 29, 2015 at 2:58 pm

  Det er godt nok nogle lækre produkter!
  Tror ikke jeg har en fantastisk grund til hvorfor jeg skal vinde, men vil rigtig gerne prøve nogle nye fantastiske produkter og det plejer der ikke at være råd til når man er på SU..
  Men mega fedt at du vil dele ud og gøre en læser glad 😀

 53. Marie

  November 29, 2015 at 3:04 pm

  Jeg følger altid din blog! Den er simpelthen så spændende og inspirerende. Jeg vil blive overdrevet lykkelig hvis jeg vandt! ???

  Glædelig 1. Advent ???☺️☺️????

  • Beautifice

   December 3, 2015 at 2:02 pm

   Hej Marie,

   mange gange tillykke – du har vundet d. 1 advent julekonkurrence, en mail er blevet sendt til dig.
   Husk at vende tilbage med dit fulde navn samt adresse, så alle produkterne kan sendes din vej.

   Mvh. Beautifice/ Maria N.

 54. Signe

  November 29, 2015 at 3:07 pm

  Det er da godt nok en fantastisk gave, jeg har fulgt med siden dag 1 og har tit kommet her for at blive inspireret ellers følger jeg med på instagram og bliver opdateret om alle de nyheder i beautyverden.

 55. Paulina Klink.

  November 29, 2015 at 3:08 pm

  DET ER SÅDA EN LÆKKER adventsgave !!!!! 😮
  Jeg håber på alle måder at jeg kan vinde og på den måde forkæle mig selv i en kold vintermåned.

 56. Isabella

  November 29, 2015 at 3:13 pm

  Bedste gave, bedste præmie og grunden til jeg gerne vil vinde er fordi jeg ikke har en kollektion, og vil gerne udvide den en ekstra gang. For hold da op en konkurrence, jeg følger dig allerede på de sociale og håber jeg har en chance.

  BEDSTE BLOG !! 🙂

 57. Maya Rue

  November 29, 2015 at 3:16 pm

  Uh la la, this is me all over. Jeg er flyttet til Sønderjylland og vi har ikke nogen Sephora her. Det vil betyder utrolig meget for mig hvis jeg vandt. Tak for sådan en fantastisk advent konkurrence.

 58. Carla Dam.

  November 29, 2015 at 3:17 pm

  Må nå og deltage og håbe at jeg kan få fingrene i de produkter. For WOW nogle præmier, det må jeg sige, det bliver nok ikke bedre.

 59. Julie Wet

  November 29, 2015 at 3:23 pm

  Det kan da på ingen måder blive bedre !

  Jeg vil deltage fordi, at jeg vil elske at forkæle min hud med lækker makeup og negle. 🙂

  Kærligste hilsner.
  Julie

 60. Betina

  November 29, 2015 at 3:24 pm

  Krydser mine fingre og håber det bliver mig, jeg har ikke prøvet Kat Von D og vil da elske det.

 61. Johanne

  November 29, 2015 at 3:26 pm

  Jeg kan kun håbe det er mig, jeg elsker makeup og jeg vil ønske at jeg blev den heldige vinder.

 62. Erika

  November 29, 2015 at 3:27 pm

  Det må altså blive mig !
  har ikke så meget makeup og vil gerne kunne skabe alverdens looks.

 63. Trine Rung

  November 29, 2015 at 3:29 pm

  jeg vil være med og krydser !

 64. Silja

  November 29, 2015 at 3:30 pm

  Krydser mine fingre og håber da det bliver mig, fordi jeg mangler forkælelse 🙂

 65. Eva

  November 29, 2015 at 3:32 pm

  Må prøve mine chancer 🙂

  Lækker konkurrence og fantastisk blog, de bedste hilsner.

 66. Maja

  November 29, 2015 at 3:33 pm

  Deltager og krydser mine fingre hihi 😀

 67. Sirena Krag

  November 29, 2015 at 3:34 pm

  Makeup galore !
  Jeg håber jeg kan prøve noget nyt og kreere nogle nye looks til alle festerne.

  Følger allerede 🙂

 68. Dina

  November 29, 2015 at 3:36 pm

  MIG MIG MIG, jeg håber det er mig som vinder og prøve alle de lækre og smukke produkter. Jeg vil gerne have mine fingre i dem alle sammen. Jeg læser med hver gang, og opdatere tit for at se om du har postet nogle nye indlæg. 🙂

 69. Karin Cruz

  November 29, 2015 at 3:38 pm

  Det kan på ingen måder blive bedre, jeg har været så stresset med diverse opgaver på Uni og det her kommer på det helt rette tidspunkt.

  Jeg håber, at jeg får chancen og kan prøve dem..

  God advent til dig sødeste.

 70. Lisbeth M.

  November 29, 2015 at 3:38 pm

  Jeg er helt åndeløs af spænding……lækkerier til uendelig mange timers leg foran makeup-spejlet!! Og med de skønne hudplejeprodukter oveni, så er det da den ultimative forkælelsesgave <3

 71. Laura L

  November 29, 2015 at 3:41 pm

  Kunne virkelig godt bruge noget nyt makeup ?

 72. Louiza

  November 29, 2015 at 3:43 pm

  Vand! – drik det, rens dit ansigt i det, bad i det. Vand gør virkelig underværker..

  Afsluttet med en lækker fugtighedslotion og creme!

 73. Sofie

  November 29, 2015 at 3:45 pm

  Nogle rare ting, der altid gør mine eksamenstider nemmere at komme igennem, er tændte lys, god musik, tæpper og vamsede trøjer, store kopper te, god chokolade, og af og til også en buket smukke blomster. Og så synes jeg altså også, man bliver lidt gladere, hvis man giver sig selv lov til at gå en tur, når solen af og til er fremme. 🙂

 74. Camilla Thisted

  November 29, 2015 at 3:46 pm

  Det der er rart for mig er når vi som familie laver noget sammen,ex kører en tur i dyreparken og fodrer Renerne med gulerødder, rart at min datter kommer og siger,mor du godt at jeg elsker dig helt op til Grønlad og hjem igen .

  Og derfor vil jeg gerne vinde lidt makeup, genial blog Beautifice :-* 🙂

 75. louise J

  November 29, 2015 at 3:47 pm

  Jeg cleanede hele lejligheden i går aftes, så nu er her bare så dejligt at være og dagen tilbringes på sofaen med boller og the <3 Jeg kunne godt bruge lidt makeup tid og vil ønske at jeg vandt alle de produkter.

 76. Frederikke

  November 29, 2015 at 3:48 pm

  Den fineste giveaway!!! Benefit minder mig om sidste jul hvor jeg var i Berlin for at besøge min bedste veninde som er flyttet dertil. Vi var nemlig ude og shoppe en masse make-up, og gik helt amok med Benefit.
  Glæder mig til næste sommer hvor jeg skal besøge hende igen <3

 77. Anne Rasmussen

  November 29, 2015 at 3:48 pm

  Noget rart kunne være at jeg snart skal en tur til Århus med en længe savnet veninde og det ville være dejligt at nyde lidt makeup tid sammen med hende.

 78. Astrid

  November 29, 2015 at 3:49 pm

  Jeg har næsten købt alle julegaver og vil gerne forkæle mig selv lidt også. 😀

 79. Inge

  November 29, 2015 at 3:50 pm

  At min søde tvillingesøster overraskede mig med en pakkekalender 🙂 og nu er det min tur til at give lidt tilbage, så det her er til hende.

 80. Catharina

  November 29, 2015 at 3:50 pm

  Fridage er rare! De dage hvor man bare kan sove længe sammen med kæresten og ikke have nogen planer. Stå op og spise morgenmad sammen. Evt finde et loppemarked, hvor vi kan bruge dagen på at snuse rundt og finde ting, vi ikke anede, vi manglede. Finde en café og spise noget lækkert mad og drikke en kop kaffe. Måske tage i biografen om aftenen og se en god film.
  Dét er noget af det rareste jeg kan komme i tanke om!

  Derfor vil jeg gerne nyde lidt makeup og give mig selv en chance for, at nyde mig selv foran spejlet også.

 81. Johanne K

  November 29, 2015 at 3:52 pm

  Jeg ville elske at vinde, da jeg simpelthen aldrig kan få nok af hverken Sephora eller makeup! 🙂

  http://www.johannelovesmakeup.dk

 82. Cecilie Binau

  November 29, 2015 at 3:54 pm

  Lækker konkurrence!

  Jeg glæder mig til at skifte til hyggesokker, tænde stearinlys og spise chokolade og julesmåkager. Det tror jeg bliver rigtig rart<3 Og gøre mig klar i næste weekend med de lækreste beauty produkter.

 83. Simone

  November 29, 2015 at 3:56 pm

  Jeg vil fortælle om det rareste nogensinde har gjort og fået. Og grunden til jeg vil dele med mine kære veninde hvis jeg vinder, da jeg ikke kan give makeup til min kæreste 😀

  Jeg havde den mest perfekte årsdag med min kæreste i går! Jeg havde været på arbejde, men havde taget skiftetøj og make-up med i en taske. Jeg vidste ikke hvor vi skulle tage hen, jeg vidste bare vi skulle ud at spise. Så jeg gjorde mig klar, havde købt gave osv.Min kæreste havde dagen forinden ikke købt nogen årsdagsgave, så var lidt i tvivl om det var noget vi skulle gøre (1. årsdag). Men så tog han mig altså hen på den lækreste sushirestaurant, som jeg havde nævnt lige i starten af vores forhold! Det var så godt! Jeg havde til min fødselsdag et halvt år tidligere fået en Jane Kønig love tag halskæde i med et S for mit navn og jeg har nærmest ikke taget den af siden. Han havde så købt et M for hans navn (at der nu står SM i min halskæde taker vi ikke om…) som han gav mig! ? Han er typen der hader at få gaver fordi han ofte føler det er forceret eller at han skal fake at han er glad for dem, men han blev genuinely glad for det jeg gav ? efter sushi tog vi hjem og så How to Train Your Dragon 2 (meget os) og faldt i søvn i hinandens arme. Så rart! Med til historien hører at jeg har kendt ham siden jeg var 18 og har småchrushet på ham lige siden. Han blev så endeligendeligendelig min kæreste da jeg var 21 1/2… det er simpelthen det mest fantastiske og rare generelt ?

 84. Helle

  November 29, 2015 at 3:58 pm

  Jeg synes, at det er rigtig rart, at jeg har fået en pakkekalender af min kæreste, så jeg hver morgen gider at stå lidt før op og åbne min pakke (og skrabe skrabekalender). Og at både min kæreste og min kat også synes, at det er lidt spændende, hvad der er i pakken hver dag 🙂

  Så lidt makeup min vej og med de produkter, vil jeg blive endnu gladere og lykkelig. Tusind tak for en helt igennem fantastisk advent kalender. 🙂

 85. Marie O.

  November 29, 2015 at 3:59 pm

  jeg har sprunget min træning over og ligger i stedet i min seng!! ? Wiiiiie og vil gerne ligge næste søndag med en masse makeup hehe.

 86. Line Svane

  November 29, 2015 at 4:00 pm

  Det er fandme rart det er jul! Jeg føler at det eneste jeg har ventet på siden sommer, er at det er jul.. Så jeg er bare SÅÅÅÅ glad ? Alle de gaver, den stemning som er der. Jeg håber jeg kan forkæle mig selv lidt mere det her år med produkter, som jeg ønsker mig.

 87. Mette K.

  November 29, 2015 at 4:01 pm

  Det er rigtigt rart når man skriver opgave eller læser til eksamen her i kulden at sætte sig med en varm kop chai latté og hygge med det i en dejlig varm pyjamas og stearinlys. Men selvfølgelig er der jo klart aller mest rart når man sætter det sidste punktum eller læser den sidste side!

  Og måske endnu bedre hvis man kunne vinde lidt makeup til sig selv 🙂

 88. Ida Hansen

  November 29, 2015 at 4:02 pm

  Elsker at tænke på at vi snart er i december måned og at det snart er juleaften. Det er så stemningsfuldt! Jeg kan ikke vente med at give gaver til mine nærmeste og måske forkæle mig selv med alle de her ting ? 😀

 89. Kristine Roland

  November 29, 2015 at 4:03 pm

  Rart med sådan en skøn giveaway på en dejlig blog 🙂

 90. Rikke Marie

  November 29, 2015 at 4:04 pm

  Jeg har haft den bedste weekend med min bedste veninde, som har besøgt mig i min lejlighed for første gang – hun fik b.la. lov til at SE noget af hendes julegave og jeg har ALDRIG set hende så glad før!

  Jeg vil gerne vinde den her præmie til os begge og gøre hende glad <3

 91. Stine Bech

  November 29, 2015 at 4:06 pm

  Står overfor at gå fra par til familie – da en lille pige gerne snart skulle melde sin ankomst. Tanken om min egen lille familie er fantastisk 🙂 I denne tid vil jeg gerne også have tid til mig selv, så derfor kunne det være det bedste at vinde alle de produkter.

  Læser altid med og følger dig.

 92. Isabella M

  November 29, 2015 at 4:08 pm

  At komme hjem fra arbejde og en dårlig dag til en kæreste der har gjort klar til bobblebad til en og laver lækker mad imens ? fantastisk weekend, det var virkelig rart 🙂

  Jeg vil gerne vinde og kunne nyde sådan ligne dag igen, da det var så skønt.

 93. Line

  November 29, 2015 at 4:08 pm

  Selvom det er knap så rart at jeg ikke kan sove, så gør det ikke noget når min 2-årige bavian ligger og snorker ved siden af. Tænk sig at man kan elske en person så højt, at deres snorken bringer glæde – den havde jeg sgu aldrig set komme!

  Nå ja, så kunne det måske være meget rart med lidt lækre produkter til at dække træthedstegnene efter sådan en nat! ?

 94. Marianne

  November 29, 2015 at 4:10 pm

  Det er rart, efter at have arbejdet det meste af dagen, at mødes med en god veninde på en café og derefter tage hjem til de gamle og min søster, hvor der er adventshygge!

  Jeg håber også at jeg kan bringe den advents hygge hjem og nyde de her produkter.

 95. Marie-Louise Chr.

  November 29, 2015 at 4:11 pm

  Jeg synes det er rart at jeg netop nu har smidt mig i sengen efter en lang aftenvagt på arbejdet, på et plejecenter. Nu er jeg træt, og ser frem til at kunne sove længe. Måske stå op og se at jeg har vundet ville være det bedste for mig.

 96. Tanya S.

  November 29, 2015 at 4:12 pm

  Uuuh jeg elsker deres produkter!! <3 Noget rart, noget rart… Jeg får verdens bedste julegave, i og med at min kæreste flytter ind sidst i december ? Det glæder jeg mig så meget til :]

 97. Maiken

  November 29, 2015 at 4:13 pm

  Sidder også midt i eksamensprojekter og det kunne være rart at vinde… Men snart er det jul og det kan vi glæde os til. Knus

 98. Emma

  November 29, 2015 at 4:14 pm

  Er lige kommet hjem fra en rigtig øv weekend, også kommer jeg hjem til julebag og lækker mad og gaver fra min veninde:-)

  Jeg vil gerne forkæle hende, som hun forkæler mig

 99. Minela

  November 29, 2015 at 4:15 pm

  Jeg har lige skrevet lidt med min veninde. Vi ser ikke hinanden så tit som vi ville ønske, men vi ved, at vi altid er der for hinanden. Og når vi så ses griner og snakker vi som om vi er sammen hver eneste dag. Hun er nok min bedste veninde og det gjorde mig bare glad, at vi skrev sammen <3

  Jeg håver vi kan nyde alt det her sammen og hun kan blive overrasket. 🙂

 100. Kirstine Jk.

  November 29, 2015 at 4:20 pm

  Har havde en rigtig dejlig dag igår, været ude og købe mine julegaver med min niece. Hvor vi både var i magasin beautyafdeling, sephora, stylebox, Matas og bodyshop. Vi brugte al den tid hun ville i butikkerne (det gider hendes mor ikke). Det ville være så dejligt hvis vi vandt og kunne dele dem med hinanden. :):D

 101. Pernilleac

  November 29, 2015 at 4:22 pm

  Efter lang tid hvor tingene på jobbet ikke har funket, føler jeg at tingene har kørt på skinner den sidste uge. Det er rart at følge noget jeg gør er rigtigt! Måske forkæle mig selv i sådan en periode ville ikke være dårligt.

  Jeg håber jeg vinder, jeg følger altid med herinde og på Insta.

  Sender kærlighed din vej.

 102. Anya

  November 29, 2015 at 4:23 pm

  Jeg elsker SEPHORA !!

  Når jeg tænker på noget rart er det ofte med min familie, og det at være sammen. Det er så hyggeligt:) Jeg vil gerne forkæle min kære mor 🙂
  XX fingre
  Ax

 103. Frederikke Sunde.

  November 29, 2015 at 4:24 pm

  Sikke en lækker giveaway.
  Jeg overnattede hos en veninde i går nat, da vi havde holdt film aften, så om morgnen, så har hendes familie også købt en lille advents gave til mig, ikke noget særligt, men blev så glad indeni over det <3. Så sødt altså.

 104. Nanna

  November 29, 2015 at 4:24 pm

  Jeg er lige nu bosat i NYC og har boet her i 4 måneder. Det er skønt og er fantastisk at bo i denne by, men det bliver SÅ rart at komme hjem til min familie og venner til jul. Jeg husker min mor og jeg græd som pisken da vi skulle sige farvel i lufthavnen, hvor jeg kørte op ad rulletrappen i kastrup lufthavn, hvor hun stod nede og vinkede. Jeg tudbrølede, så jeg kan ikke VENTE til, at hun henter mig i lufthavnen om en uge <3
  Så er det også rart med julehygge alle steder og folk som lige har liiidt længere tålmodighed.
  knus

 105. Rikke Bisgård

  November 29, 2015 at 4:25 pm

  Hmmmm…..det må være at jeg efter næsten 20 år, har valgt at finde et nyt job eller en ny uddannelse, og jeg er bare SÅ glad for min beslutning 🙂 D. 31 januar har jeg sidste arbejdsdag, og det bliver en kæmpe lettelse at komme væk, og kunne starte HELT på en frisk 🙂 Selv mand og børn kan mærke, at jeg er blevet en meget mere glad mor <3 At forkæle mig selv lidt ekstra vil betyde så meget for mig lige pt.

 106. Nikoline

  November 29, 2015 at 4:26 pm

  Jeg sidder også og skriver eksamensopgave og det rareste jeg kan tænke på lige nu er at jo kortere tid vi kommer på deadline – des kortere tid er der til julehygge og total afslapning 🙂 Så lidt advents gave hygge min vej, vil blive modtaget med kyshånd.

 107. Christine

  November 29, 2015 at 4:27 pm

  Noget af det mest fantastiske, og rareste i min verden er kærlighed og tryghed. Og den får jeg fra min familie og nærmeste, derfor skal min søde datter forkæles her.

 108. Helena

  November 29, 2015 at 4:28 pm

  Jeg blev færdig som cand.jur. Sidste år – det var rart! Men jeg savner også studielivet indimellem <3
  Jeg håber jeg kan forkæle mig selv og lære nogle nye brands at kende.

 109. Maria Ørum

  November 29, 2015 at 4:28 pm

  Ejj nogle lækre ting.
  Vil gere dele med min veninde,som altid er der for mig og altid er så sød over for mig 🙂

 110. Anne-Mette Sangberg.

  November 29, 2015 at 4:29 pm

  Åååh elsker også Sephora!!

  Har dog til gode at eje nogle produkter selv endnu, så keg håber jeg vinder dine lækre favoritter! Simpelthen for lækker en præmie og jeg elsker jo makeup! ?

 111. Kalman

  November 29, 2015 at 4:30 pm

  Jeg elsker julen og alle de skønne jule traditioner, at pynte juletreet, pakke alle gaverne, og selfølgelig ar hygge sammen med familien❤️Glædelig 1.søndag i advent ❤️
  Fantastisk skøn advent gave

 112. Tanja Bender

  November 29, 2015 at 4:42 pm

  Jeg ville elske at prøve alle disse produkter, da jeg bor meget langt væk fra en sephora butik – glædelig 1. advent????

 113. Angelina

  November 29, 2015 at 4:59 pm

  Jeg har taget 15 kg på så makeup er det eneste jeg stadigvæk kan passe.. ?

 114. Janni

  November 29, 2015 at 5:52 pm

  Jeg vil gerne vinde, da jeg efter flere måneders husrenovering endelig tager en pause for at nyde julen, det kunne være lækkert at kunne forkæle sig med denne fantastiske præmie ??☺️

 115. Knud Valentin

  November 29, 2015 at 6:23 pm

  Jeg ville til dels kunne slippe for den ekstra årlige udgift, der kategoriseres som julegaver. Og for en efterskoleelev betyder det ikke så lidt,
  Jeg også sikker på, at mine nærmeste ville sætte mere pris på de dejlige produkter end det sædvanlige Tiger-butikken stuff, jeg kommer under træet til dem normalweis 😉

 116. Sofie Jørgensen

  November 29, 2015 at 6:35 pm

  Jeg vil gerne vinde det da jeg ville elske at få fingrene i de fantastiske produkter, både som en make up adict, men også så jeg kan lave nogle fantastiske looks på mine skønne veninder ❤️

 117. Amanda

  November 29, 2015 at 7:12 pm

  Alt for lækker give away! Jeg følger både dig og Sephora! 😉

 118. Aiden

  November 29, 2015 at 7:57 pm

  these all look lovely!

 119. Fie Lønborg

  November 29, 2015 at 8:19 pm

  Deltager 🙂 Glædelig 1. Advent!

 120. Line

  November 29, 2015 at 8:19 pm

  Seje sager! Jeg er vild med, at man både kan lave smukke festlooks, men også bare bruge farverne som en detalje til et hverdagslook – måske som eyeliner? Jeg krydser fingre!

 121. Cecilie K.

  November 29, 2015 at 8:20 pm

  Eeeej det gad jeg godt vinde! Glædelig 1.advent :o)

 122. Rie

  November 29, 2015 at 8:20 pm

  Det ser spændende ud! Kan klart bruges til både jule og nytårslooket

 123. Mia H

  November 29, 2015 at 8:20 pm

  Av det gad jeg godt vinde! Som sportsdanser forestiller jeg mig at man virkelig kan lave fede ting med dem ?
  Glædelig jul!

 124. Sara Jensen

  November 29, 2015 at 8:20 pm

  Det ser spændende ud, minder slet ikke om noget af det jeg har, men det må være win! Deltager ?

 125. Nanna Grønne

  November 29, 2015 at 8:21 pm

  De er simpelt hen så smukke at se på. <3

 126. Sussane Dahl.

  November 29, 2015 at 8:21 pm

  Hvor er de skønne Det ville være fedt at vinde

 127. Denise Pedersen

  November 29, 2015 at 8:21 pm

  Dem kunne jeg godt bruge! Mangler lidt farver her ?

 128. Gitte

  November 29, 2015 at 8:22 pm

  Jep, jeg håber …. Siderne med krydsede fingre og venter med spænding

 129. Sandi

  November 29, 2015 at 8:22 pm

  Jeg ELSKER makeup og hvad det kan gøre for et ansigt.??? Jeg lærer hver dag og ville elske at prøve alle de lækre produkter der er i denne adventspræmie. Håber virkelig jeg bliver den heldige.???? God 1 advent.?

 130. Anne Mette

  November 29, 2015 at 8:22 pm

  Ej hvor er det en lækker gave at kunne få fingre i
  Har aldrig prøvet Kat von d, men ville virkelig gerne

 131. Marianne Pedersen

  November 29, 2015 at 8:23 pm

  Hold da op en lækker gave. Make up får mig til at føle mig smukkere og mere luksuriøs i hverdagen. Hvis jeg vinder vil det være med til at hjælpe mig med de ting, som jeg blandt andet lige har nævnt… Og det er jo vigtigt som kvinde 🙂

 132. Charlotte

  November 29, 2015 at 8:24 pm

  Lyder fedt, selv om jeg ikke har prøvet et par af mærkerne, men det kunne jeg jo komme til hvis jeg var heldig at vinde

 133. Jane Wi.

  November 29, 2015 at 8:24 pm

  Det lyder som den helt perfekte makeup til julefrokosterne 🙂

 134. Mathilde

  November 29, 2015 at 8:24 pm

  Ih en fin konkurrence, deltager!

 135. Naja

  November 29, 2015 at 8:25 pm

  Jeg ved at min søster, som elsker knald på makeup’en skulle forkæles, hvis jeg bliver den heldige..

 136. Heidi Jeppesen

  November 29, 2015 at 8:26 pm

  Nej hvor ser de bare fede ud. Hvor ville jeg elske at vinde:)

 137. Hannah

  November 29, 2015 at 8:27 pm

  Så tror jeg da nok jeg lige skal være med her. det er da næsten for godt til at være sandt. og glædelig jul

 138. Karoline

  November 29, 2015 at 8:28 pm

  Voldsomt fornemt!

 139. Sofie H.

  November 29, 2015 at 8:28 pm

  Det ville være så fedt at kunne udvide min meget beskedne samling 🙂

 140. Lise E

  November 29, 2015 at 8:29 pm

  Spændende, de laver nogle vanvittige produkter 🙂 Glædelig 1. Advent!

 141. Rikkemaja

  November 29, 2015 at 8:29 pm

  Shiaaat en fed konkurrence! Alt der krydses kan er blevet således <3

 142. Frederikke S.

  November 29, 2015 at 8:30 pm

  Ville jeg bestemt elske at vinde! God 1. advent, håber din weekend har været skøn 🙂

 143. Marica

  November 29, 2015 at 8:30 pm

  Fantastisk ekstra gave til min søster!

 144. Mona

  November 29, 2015 at 8:31 pm

  Lækker giveaway… Min termin er lige rundt om hjørnet og jeg tænker, sminken vil friske gevaldigt op på en træt, nybagt mor…

 145. Line Rotborg

  November 29, 2015 at 8:31 pm

  De ser bare så fede ud produkterne! Så kan der komme lidt kulør, tiltrængt med al det gråvejr vi har haft 🙂
  God 1.søndag i advent

 146. Louise

  November 29, 2015 at 8:32 pm

  Jeg har længe godt kunne tænke mig at prøve de produkter, så jeg deltager også.

 147. Mai Petersen

  November 29, 2015 at 9:13 pm

  Mine tre søstre og jeg ville alle få stor fornøjelse ud af den pakke – dét ville være rart. Vi skulle vinde som en ekstratreat, fordi vi hver især har det LIDT hårdt, hvis vi selv skal sige det, i denne tid (jeg nævner i flæng: små børn, der aldrig sover om natten, køreprøver, der ikke gider at bestås, højgravide maver, der er SÅ tunge, og andre maver, der ikke gider blive gravide).. <3

 148. Teresa

  November 29, 2015 at 9:17 pm

  Mig! Mig! Mig! Vil SÅ gerne prøve noget fra Kat von D

 149. Charlotte

  November 29, 2015 at 9:40 pm

  Sikke nogle lækre produkter, de ville passe perfekt ind på make up hylden, der simpelthen ikke et godt nok udvalg af make up i Jylland, så jeg skal selvfølgelig vinde, så jeg kan komme til at se brand godt ud her i provinsen ?

 150. Stjujo

  November 29, 2015 at 9:49 pm

  Jeg fortjener lidt selvforkælelse i en svær tid med eksaminer ?

 151. Camilla Hovej

  November 29, 2015 at 10:12 pm

  Der er bare flere af tingene jeg har ville prøve super længe 🙂

  Jeg trænger virkelig til at få fornyet mit kosmetik skuffe og det må dælme gerne være med disse lækre ting <3

 152. Rikke H

  November 30, 2015 at 12:18 am

  Jeg er langtidssygemeldt (indtil videre 2 år) og alt det medicin har virkelig sat sine spor på min hud som virkelig trænger til fornyelse og forkælelse. Derfor kunne det være fantastisk at vinde! Man siger jo at hvis man ser godt ud har man nemmere ved at have det godt og Ihh hvor jeg trænger til at have det godt – eller bare være rimelig smertefri i det mindste!
  Krydser fingrer

 153. Rikke Holm

  November 30, 2015 at 12:22 am

  Jeg er sikker på at kampen om at blive gravid med garanti vil gå nemmere for os hvis jeg kunne dulle mig lidt ekstra op inden *host host* akten 😉 om ikke andet så ville præmien hjælpe på mit humør og et godt humør hjælper jo på det meste

 154. Nura camili

  November 30, 2015 at 12:45 am

  Jeg har altid ville købe noget forkelese til mig selv, men jeg synes at sephora nogle gange er lidt over mit budget. Jeg bliver nemt fristet til at købe forskellige produkter men hver gang jeg står i situationen må jeg sige nej. Ja jeg har nogle produkter inde fra sephora, men det ville være dejligt at kunne prøve hvad de ellers har. Jeg ser tit youtube gurus bruge mange produkter som er meget “hyped” som jeg har ønsket mig i så lang tid.
  Nura <3

 155. Sandra

  November 30, 2015 at 7:53 am

  Vil elske at vinde da jeg virkelig mangler makeup. Jeg har fokuseret på mine børn og lidt glemt mig selv.. Så vil elske at kunne tage ordentlig makeup på igen ? krydser mine fingre..

 156. Rikke

  November 30, 2015 at 8:58 am

  Julen handler om at give, og hvor ville det være skønt at vinde dette sæt, til den person jeg holder aller mest af <3 det ville være en gave i sig selv for mig, at kunne glæde en anden. 🙂

 157. Leila Christensen

  November 30, 2015 at 10:19 am

  Wauw! Sikke en lækker sag! Rent luksus det ville være at starte december med sådan en fantastisk adventsgave 🙂 Håber at kunne nyde det hele kun til mig ❤️

 158. Intetnavn123

  November 30, 2015 at 2:37 pm

  Har det dårligt med at rose mig selv. Så det er et meget svært spørgsmål! Lever et ganske almindeligt liv med mange af de samme holdninger som der allerede er skrevet herinde. Så i stedet for at nævne dem igen vil jeg nævne jeg fortjener at vinde hvis jeg bliver udtrukket :). jeg ville dog aldrig give mig selv så luksuriøs en præmie selv så derfor vil jeg også have det dårligt med at vinde “så meget” alene. Derfor vil jeg dele ud af det til venner og familie, hvis jeg bliver den heldige.

 159. Lea J

  November 30, 2015 at 5:06 pm

  Jeg krydser fingre for at jeg vinder denne lækre adventsgave!! 😀

 160. Pratsaleeya Sirimongkolvanich

  November 30, 2015 at 9:16 pm

  Jeg vil helt vildt gerne vinde de skønne produkter, fordi jeg er absolut en beautyjunkie og en kæmpe fan af sephora især når du har slået nogle gode nyheder og skønhedstips op. Det er ret inspirende med alt det du deler med os.

  Jeg krydser fingre^_^

 161. Maria L

  December 1, 2015 at 11:55 am

  Jeg vil gerne vinde, bare fordi! Man fortjener vel ikke at vinde fordi man tilfældigvis har haft modgang i en periode. Jeg er af den opfattelse, at ALLE oplever modgang en gang imellem og også flere gange i livet, det er håndteringen af modgangen der er forskellig fra person til person. Eller, at man elsker skønhedsprodukter. Det gør vi alle herinde. Derfor: jeg vil gerne vinde bare fordi 🙂

 162. Melinda

  December 1, 2015 at 3:18 pm

  Det kunne være virkelig lækkert at vinde nyt make-up til jule- og nytårsfesterne. Krydser fingre

 163. Sarah

  December 2, 2015 at 10:42 am

  Den vil jeg gerne vinde??

 164. Mie Skriver

  December 3, 2015 at 8:51 am

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg elsker makeup haha. Men har ikke instagram 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *