Beauty

NARS SPRING COLOR COLLECTION 2016 // Eyes, the face and the cheeks !

By  | 

Til foråret lander NARS med deres kollektion, som er et friskt og moderne mix af alle sæsonens farver, som indeholder innovative teksturer til ens øjne, læber samt kinderne. I denne kollektion som går under navnet COLOR COLLECTION vil du finde 5 Limited Edition produkter.

Jeg har selvfølgelig haft fingrene i nogle af deres lækre produkter, og jeg er stor fan af NARS – så denne gang har ikke været skuffende, men ofte med alle de produkter, som jeg har testet fra mærket, har jeg ikke oplevet andet end en positiv oplevelse med makeuppen.

IMG_6249

IMPASSIONED Blush har en sart lyserød farve, denne fine blush lægger sig som en mat og naturlig skygge på kinderne – hvis du blot ønsker et lille strejf af blush, så vil den her være optimal. Er du derimod ikke glad for at bruge den slags produkter, så vil jeg mene, at den er god at begynde med, da farven på ingen måde overdøver ansigtet. Du bærer farven og ikke omvendt.

TIP// Benyt dig af en sart lyserød/fersken farvet blush på kinderne, hvis du blot ønsker fokus på øjne eller læberne. 

Vejl. pris 240 kr.

IMG_6248

DUAL-INTENSITY Eyeshadow i farven Cressida er en smuk royal blå farve, den er super pigmenteret og selve konsistensen på øjenskyggen er cremet – og det er selvom det er en ‘pudder-skygge’. For at gøre farven mere intens end den i forvejen er, kan du flot komme lidt FIX + fra MAC på en pensel og derefter dyppe den ned i øjenskyggen.

Vejl. pris 210 kr. Tilgængelig ekslusivt hos SEPHORA fra februar.

IMG_6280

VELVET MATTE SKIN TINT SPF 30/PA +++ kombinerer beskyttelse og perfektion med et naturligt resultat. Denne formel er oliefri og giver derfor et mere fint finish og reducerer dermed den skinnende hud, samt at den giver alle fordelene ved, at den er et alt-i-et produkt.

Sheer blurring pudder voser huden fra dens bedste side, og det gør den således at den skjuler små skønhedsfejl og får overfladen til at fremstå mere jævn, samtidig med at den giver et silkeblødt finish. Du finder Hyben-ekstrakt som forfiner porrerne og reducerer evt. shine på en naturlig måde.
IMG_6234

Den farvede dagcreme giver en behagelig let-til-medium dækning, der holder hele dagen – NARS er kendt for deres langtidsholdbare produkter og dette er ikke en undtagelse. Den findes i hele 9 forskellige nuancer og du kan som nok finde en, som passer lige til dig og din hud. Du vil yderligere finde vitamin C og E i dette produkt og har dermed en SPF30 beskyttelse

Vejl. pris 295 kr. og er allerede tilgængelig hos SEPHORA

lvb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *