Beauty

BABOR påskeæg med 14 ampuller – Intens to-ugers behandling.

By  | 

BABOR har et fint ‘lille’ påskeæg i handlen denne måned – det er så smart, som både en gave til en man holder af eller hvis man selv står og mangler et intens behandlingsforløb, på de 2 uger. Dette påskeæg med 14 låger indeholder ligeledes 14 Babor-ampuller og der er lidt forskelliget bag hver enkelt låge.

IMG_7480

BABOR påskeægget indeholder disse ampuller:

2 x Hydra Plus Active Fluid – som er en opfriskende tørslukker til huden med hyaluronsyre, disse ampuller tilfører intensiv fugt og binder det i huden.

2 x Revitalizing Ozygen Fluid – Er et slags oxygenbad for den utrolige tørre samt trætte hud. Disse aktiverer cellulær respiration og beskytter huden mod miljømæssig stress.

2 x Collagen Booster Fluid – Disse stimulerer hudens egen kollagenproduktion og omorganiserer kollagenfibrene i en fast, stram struktur og dette er for en mere fast hud.

2 x Tripple Booster Fluid – Den ultimative personlige træner til at genstarte hudens funktioner. Her er det med dens tredobbelte virkning, så booster den hudens barrierefunktioner, aktiverer fornyelse af huden og skaber et fugt-resevoir til tørre perioder.

3 x 3D Lifting Fluid – Denne ampul virker på tre måder for at slette tidens spor i huden. Den er med til at reducere fine linjer og rynker, har en opstrammende effekt på hudvævet og giver fastere konturer. Det organiske silikone forbedrer tværbindinger og forbedrer dermed bidevævets struktur.

2 x Lift Express Fluid – Er en løftende ampul med øjeblikkelig virkning samt effekt. En værdifuld biopolymer-matrix minimerer synligt dybden af de fine liner og forbedrer hudens mikrotekstur med synlige resultater.

1 x SeaCreation The Serum – Her finder du luksushudpleje med højeffektive aktive ingredienser fra det dybe hav. Og er for effektiv beskyttelse mod ældning af huden og for at reducere eksistererende aldringstegn med langvarig effekt.

IMG_7487

IMG_7492

Vejl. pris er 349 kr. og forhandles på udvalgte klinikker – find nærmeste forhandler på dette nr. +45 70201406
* modtaget til test.

lvb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *