Beauty

NILENS JORD // Forår 2016 nyheder

By  | 

Nilens Jord blev skabt og grundlagt helt tilbage til 1982, sjælen af skønhedsmærket er dansk – hvor navnet er inspireret af de gamle ægyptere. Grundlæggeren som står bag det, har altid været meget imponeret af deres fænomenale evne til at udvikle makeup og krukker til at opbevare det.

forårs nyhederne som allerede blev lanceret i marts, er en blanding af de fineste og mest benyttede farver – så er disse produkter ret essentielle i enhver makeup-samling. Du kan forvente bryn-produkter som har en aldeles lang holdbarhed og matte bronzere og dem med shimmer i, lidt til læberne med alverdens farver og nuancer man kunne tænke sig og lakker til neglene.

IMG_7544

IMG_7553


BRONZING POWDER

Compact Bronzing Powders fra Nilens Jord giver et naturligt og velplejet look. En mat pudder efterlader huden med en smuk silkeblød finish.

Fra V til H ses : VINTAGE  Shimmer Powder 513 – SILK Bronzing Powder  526 – CANVAS Matt Bronzing Powder 552

TIP// Er der lidt perlemor (pearls) i pudderen, er den også suveræn som highlighter til kindben, øjne og skuldre. Med eller uden perlemor – din hud vil fremstå med en frisk og naturlig glød og din make-up holder sig flot hele dagen. Et flot resultat opnås ved at fordele pudderet med en stor pudderpensel.

Vejl pris.  250 kr. forhandles i Matas, Magasin og Salling.

(Vintage Shimmer powder 513)

IMG_7550

CHUBBY LIPS
Disse små skønheder er læbepleje med farve, som er meget nemme at påføre. En diskret farve opnås med ét strøg og flere strøg giver en mere intens farve. Formuleringen indeholder E-Vitamin og Shea Butter som er utrolig plejende og nærende og holder på læbernes naturlige fugtighed og blødhed.

De er oplagte at bruge, når man kun vil have et naturligt tint på læberne.
De kommer i hele 6 farver – 5 af dem de ses på billedet og der er én til enhver anledning samt smag.

Vejl. pris er 145 kr. og forhandles i Matas samt Salling og Magasin.

IMG_7604

IMG_7601

BROW POWDER
Perfekt til at udfylde og forme brynene. Den fyldige tekstur er silkeblød med en mat finish, som får brynene til at synes kraftigere og blødere. Disse findes i 4 nuancer, så det er bare med at finde en, som passer til dig og din hårfarve.

TIP// Påføres med lette strøg fra inderste kant og udefter. Den medfølgende bløde applikator og skråpensel gør det nemt at fylde og forme brynene.

Vejl. pris 170 kr. 

BROW AUTO PEN
Dette er en stift med en unik blød konsistens, der gør det nemt at forme og definere brynene, og giver dem dybde og elegance. Den medfølgende børste er perfekt til efterfølgende at rede brynene med – den findes i 2 nuancer, som er Light Brown 214 og Medium 216.

Vejl. pris 110 kr. Fås i Matas, Magasin og Salling.

( Blond 205 – Light Brown 203)

IMG_7580

IMG_7591

IMG_7588

CREAMY TOUCH HIGHLIGHT – BLUSH – BRONZER
Disse har en fløjlsblød tekstur med ultra fin perlemor, som giver et lysreflekterende, strålende skær. Det er utrolig nemt at påføre Creamy Touch direkte på kinderne hvorefter den udjævnes med fingerspidserne eller en pensel. Du kan finde dem enten, som en blush, highlight eller bronzer.

Vejl. pris 160 kr.

IMG_7577

NAIL POLISH
en spændende kombination af klassiske og utraditionelle farver. Neglelakken er cremet i konsistensen og meget let at påføre med den ultra bløde pensel. Parabenfri og parfumefri. Indeholder ikke formaldehyd eller toulen.
Farverne i denne lancering er Platin 669 og Dusty Rose 653.

Vejl. pris 99,95 kr. og som alle Nilens Jord produkter, så forhandles de enten online hos Matas eller Magasin eller i butikkerne.

IMG_7572

lvb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *