Anmeldelse

HOLISTIC BEAUTY // En oase af velvære og med fokus på dig – og din hud !

By  | 

Christina Coco som er ejer af Holistic Beauty er den eneste, der ved hvad hun gør og har en ekspertise som består af 15 års erfaring indenfor skønhedsbranchen. Hun er simpelthen den eneste, som har givet min hud den rette behandling, præcis dette har været grunden til, at hun er den eneste som må røre mit ansigt – eftersom hun ved hvad min hud kan klare mht. frugtsyrebehandlinger, afrensning, masker m.m. – så har hun kunne komme helt ned i ‘Dermis’ – som er der hvor talgproduktionen starter og netop dette har været et stort problem for min hud.

IMG_7688

Jeg har før beskrevet hvor glad jeg er, for at komme hos Christina – pt. står den på en afrensning hver 14 dag, da jeg ikke fik renset mit ansigt i dybden i et godt stykke tid. Mit sidste besøg hos Holistic Beauty, fik jeg en frugtsyre-behandling, som gik helt ned i huden for at rense af og  på længere sigt, vil dette formindske mine udbrud i huden af talg. Det er ret stort, da makeup bare lægger sig pænere på huden uden de ‘små knopper’, som ingen foundation vil kunne dække.

Huden er vores største organ og vi skal blot huske at pleje det, jeg anbefaler Holistic Beauty som simpelthen er et besøg værd – både for den professionelle service, klinikkens beliggenhed, indretningen som tog pusten for mig og det vigtigste – din HUD. Vi skal leve med vores hud hele livet, om du er teenager som har problemer med ar, akne, pigmentforandringer eller som ældre og mangler den sunde glød – vil stramme huden op vha. behandlinger som eksempelvis en Oxygenbehandling, der løfter – så kan du finde det hele under et tag.

Læs om alle ansigtsbehandlingerne der tilbydes HER.

FotorCreated

Udover ansigtsbehandlinger så tilbyder Holistic Beauty en oase af velvære – Mine negle er ret svage af natur og derfor knækker de tit og når aldrig at blive lange nok. Jeg fik mulighed for at prøve Shellac med et af mine favorit mærker CND, som Simone stod for og sidder med stærkere negle efter 14 dage – for mig er det en stor forandring at kunne lakere min egne lange negle UDEN at de knækker i løbet af dagen.

Er benene ikke klar til sommerkjolerne eller skal du blot forkæle dig selv med en Brazilian Wax, så finder du også det sammen med en masse andre skønne behandlinger fra det mest fantastiske og professionelle mennesker hos Holistic Beauty.

IMG_7676

IMG_7674

IMG_7685

Forhistorie på min hud
Min hud producerer masser af talg-knopper på både min pande, kinder samt hage. Talg-knopper er de helt små af slagsen, som man ikke selv kan komme af med, medmindre man får en dybderens af en, som er uddannet inde for faget og har en erfaring med syrebehandlinger, her kan jeg kun anbefale de dygtige og professionelle medarbejdere inde fra Holistic Beauty Copenhagen.

Hvis det ikke havde været for Christina og hendes viden, samt præcision – så havde jeg ikke den glatte og rene hud den dag i dag. Man ser en øjeblikkelig forandring efter behandlingerne, også selvom dybderens efterlader huden rød – så hjælper diamant-peelingen som jeg altid får, til at gøre min hud mere glad og ensartet – jeg kommer altid glad ud og min hud stråler med både makeup – og UDEN.

Man kan altid booke en konsultation og få kigget på sin hud, hvis du bare har det mindste, som du gerne vil have rettet på – så kan du kigge forbi klinikken på Ny Østergade 5, 2 sal, 1101 København K eller booke tid direkte HER.

(En lille stemningsvideo fra SNAPCHAT – BEAUTIFICE, da jeg var på besøg for både at rense huden og få lavet en fin rød Shellac på neglene.)

lvb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *