Beauty

HOLISTIC BEAUTY COPENHAGEN // Min første gang med eyelash extensions ..

By  | 

Jeg har længe gået og overvejet at få lavet øjenvipper, jeg har læst mig frem til både de positive og negative oplevelser og kom derfor frem til – så længe personen er udlært og ved hvad de laver, samt har den rigtige indstilling på hvordan de skal sættes på, så burde jeg springe ud i det. Jeg fik en tid i den bedste klinik Holistic Beauty.

Jeg vidste hvordan de skulle se ud og jeg ville ikke have, at de lignede en vifte på mit øjenlåg – jeg søgte noget naturligt, som gav mig mine øjenvipper, men med mascara på. Grunden til det er, at jeg gerne vil lade mascaraen stå lidt, da det nogle gange kan være den mest kedelige del af makeup-rutinen. Jeg gik efter det man kalder ‘Whispy lashes’, som kort fortalt er en sammensætning af både lange øjenvipper samt korte, på den måde opnår man det helt naturlige look – og det er uden det ser tungt ud på øjet.

 ( Mine vipper før påsætning, har naturligt lange og fyldige vipper )

fullsizerender

( Mine vipper efter påsætning af vipper )

img_5543

Jeg har ikke prøvet at få sat vipper på og har altid hørt en masse historier, at man kan mærke dem og at de kan være i vejen – det er helt den modsatte oplevelse jeg har haft. Min oplevelse har været utrolig positiv, mine øjne føles helt frie og det er bestemt ikke i vejen for noget.

Hvordan jeg passer på dem:
Det er faktisk nemmere end man tror, du kan vaske dit ansigt som du plejer – hvis du bruger ansigtsrens, så skal det blot være uden olie, en god rens er Micellar vand, jeg bruger den fra Bioderma. Skyl ansigtet med vand, lad vandet løbe gennem vipperne – på den måde holder du også holdbarheden på dem.

Efter rens, så kan du lige børste dem igennem, lidt ligesom når du børste håret – således adskiller du dem fra hinanden. Det gøres blot når du vasker ansigtet og når du står op. Den vigtigste tommel-regel er, sov ikke på maven ellers er der ikke andet.

Eyelash extensions holder i op til 4 uger, og vil du holde dem ved lige, så kræver det en opfyldning hver 3-4 uge, vil du gerne lave en lille opfyldning og ikke igennem den store tur igen, så anbefales det at gøre det 2 uger efter påsætning af vipperne. Jeg kan klart anbefale at prøve Holistic Beauty, som har den skønneste klinik i Ny Østergade 5, 2 sal 1101 København K. For mig har det været essentielt at finde nogle som forstod mig og det gjorde de bestemt, jeg behøvede ikke at rette om på noget, da alt blev præcis som jeg ønskede mig.

Prisen for en fuld påsætning er 995 kr. og tager ca. 120 minutter.

lvb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *