Beauty

Christina Coco // Få din viden omkring hudpleje fra den bedste.

By  | 

Christina Coco, som er CEO og Co-founder af klinikken Holistic Beauty, som har beliggenhed i hjertet af København og 1 minut fra Kgs. Nytorv. Har med sine 15 års erfaring indenfor skønhedsbrancen, en utrolig stor viden omkring hudpleje og dermed også lært ikke at gå på kompromis med kvaliteten af både behandlinger samt produkterne, der bliver benyttet.

Det er meget simpelt, resultatgivende hudpleje starter først med den rigtige behandling til den individuelle kunde, og Christina har fra dag 1 af – givet mig en skræddersyet plan for min hud, hvor jeg har haft problemer med talgproduktionen i min hud og dermed sat mig på den helt rigtige kurs for den langvarende effekt og resultat af sund hud.

Det hele handler primært om, at man der bliver benyttet de rigtige behandlinger til hver enkelt kunde og derefter, blive vejledt i at bruge de rette produkter på egen hånd – og det får man netop hos Christina.

christina-coco-cournede-300x300

Spørgsmål og svar med Christina Coco:

1. Fortæl lidt om din baggrund inde for hudpleje og hvor længe du har været i faget evt. hvad du specifikt arbejder med når det kommer til huden?

– Mit speciale er – akne hud, Anti-aging. Jeg startede som 17 årig og har dermed været i branchen i ca. 15 år. Jeg arbejdede tidligere for nogle psykologer, der skrev jeg journalerne for dem.

Jeg gik og savnede faget og ville gøre en forskel for mine kunder, derfor vendte jeg tilbage. Jeg har en stor passion for hud og dermed se mine kunder glade, og hvor man kan se resultaterne på huden.

2. Hvordan kan man opnå en delvis til helt ren hud ?

– Det bedste råd er, brug ikke for mange penge på forskellige produkter. Det er ret simpelt: rens huden og giv den en masse fugt. Få en eksempelvis en hudanalyse det er som regel gratis og få skræddersyet en plan derefter.

Brug en Cleansing olie – Olien er specialt formuleret til at kunne fjerne makeup helt ned i porerne (til at opløse alt makeup til ansigt samt øjenene)

3. Hvor ofte skal man have en dybderens ? Og hvad er den mest hyppige grund til akne eller uren hud?

– Talg knopper skal renses 1 gang om måned – 1 gang hver 4 til 5 uge, så længe man har renset det hele ud. Så kan man holde det ved lige. Når det akne kommer det an på om det er passiv eller aktiv akne. Man skal derfor være forsigtig, da det kræver en helt anden form for behandling samt produkter. Man laver derfor et kurforløb.

Husk at undersøge din behandler grundigt, da nogle blot sætter huden i bero, og ligger derfor stadig inden under huden og vil derfor bluse op igen.

4. Din top 3 – 5 hudpleje produkter enhver burde eje ?

– Det er skiftende for årstiderne og den hudtilstand jeg har. Men lige pt. bruger jeg disse produkter: renser med Dermaquest Peptide Glyco Cleanser/Peptide Vitality. Bruger Mini Pumpkin Mask 3 gange om ugen – da den giver den reneste hud, kommer af med den forhornede hinde som kan være grå.

Bruger Retinol Peptide Youth Serum, den er god til både anti-aging og dem, som har tendens til udbrud. Bruger den morgen og aften under ansigts cremen. Nourishing Peptide Rich cremen over serum både aften og morgen.

Bruger Vita A som er en vitamin A creme 4 nætter om ugen i vinteren. Og den bruges alene uden serum eller creme. Bruger C infusion Tx Mask for at bringe en masse glød til huden om vinteren. C-vitamin lysner pigmentforandringer. 1 gang om ugen eller 1 gang hver 14 dag og lader den sidde i ca. 1 time. Denne maske er som slik for huden da vi alle har brug for C-vitamin.

Besøg klinikken Holistic Beauty her og start dit forløb om en sundere hud.

lvb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *