Beauty

NILENS JORD Symphony III – LIMITED EDITION.

By  | 

I anledning af julen og højtidens mange fester har NILENS JORD udviklet endnu en udgave af deres meget populære øjenskygge palette – og den her udviklet helt uden parfume æteriske olier og parabener. Denne smukke palette til øjnene er desværre Limited Edition, som kun forhandles i både november og december måned.

Hvis man kigger på farveskalaen så spænder den fra de mere lyse naturlige toner, til de mere dybe og intense mørke farver. Hvis du allerede kender til Nilens Jord og deres øjenskygge palette – så ved du også at pigmentering er i den høje ende og konsistensen er blød samt cremet. Super nemme at tone ind med andre farver og lægger sig smukt på øjenlåget.

Du kan gå fra en helt naturlig hverdags makeup, til en intens mørke og forførende aftenmakeup. Farvene kan nemlig blendes i alt uendelighed og resultatet der opnås er helt og igennem pigmenteret. Skyggerne er i pudder form, men derimod er de så silkebløde og behagelige på året.

Hurtigt tip// Brug øjenskyggerne som eyeliner ved at gøre penslen våd inden du påfører øjenskyggen på. På den måde kan du både skabe din egen personlige eyeliner, men også vide at den kommer til at holde længe – da øjenskyggerne er utrolig holdbare på øjenlåget.

Vejl. pris 298 kr. og forhandles her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *