Beauty

URBAN DECAY – alt fra NAKED Basics til den farverige palette.

By  | 

Urban Decay bliver ved med at udvikle sig og skaber samtidig de mest innovative produkter med deres seneste lanceringer. Jeg har i hvert fald en masse forskellige favoritter fra det seneste år – og det er virkelig grundet deres konsistens, holdbarhed, pigmentering og faktisk også fordi, at man simplethen ikke kan få de andre steder. Deres måde at konstant at være foran i beauty verden, har gjort dem til et af de anderledes og unikke mærker – hvor man bare skal eje det hele.

Der findes ikke kun én Naked palette, for Urban Decay introducerer hermed Naked Ultimate Basics, som er en mat øjenskygge palette. Der er fyldt med 12 helt nye farver som er neutrale i både den varme og lidt køligere skala. Denne øjenskygge palette er perfekt og kan dermed tages med over alt, da alt man skal bruge til et makeuplook findes her. En af farverne i paletten er demi-matt, det betyder meget simpelt, at den kan bruges som en highlighter.

Hver eneste øjenskygge i Naked Ultimate Basics er baseret på UD‹s patenterede Pigment Infusion System™, som giver denne formel en fløjlsblød tekstur, dyb farve, uovertruffen holdbarhed og evnen til at blande sig med hinanden. Opnå den perfekte påførsel hver gang for et mat look, der stråler.

Vejl. pris 380 og forhandles i Magasin samt online her.

FULL Spectrum Eyeshadow Palette er en af de farverige paletter, som man bare må eje. Det er et limited-edition sæt med 21 nuancer af deres ikoniske øjenskygger – fra dristige klare farver til en helt mat hvid. Urban Decay har organiseret farverne efter farvefamilie, så det giver en smuk regnbue af gradueringer i grupper af tre nuancer: pinke, orange, gule, grønne, blå, lilla og endda en wildcard-række, der går fra hvid til sort.

Fra superglatte matte farver til glimmerfyldte nuancer – denne palet har noget for enhver farvejunkie – ønsker du at bruge dem som eyeliner, kan det nemt gøres, gør blot penslen våd før den dyppes i øjenskyggen. Spørg man mig, så skal man både eje en mat neutral palette samt en farverig, på denne måde kan man kombinere og sammensætte alle de looks man ønsker.

Vejl. pris 480 kr. og forhandles online her.

Naked Illuminated Trio Shimmering Powder for både ansigt og krop er en limited edition trio med 3 nye nuancer af deres populære shimmering powder. De indeholder et sofistikeret og mikrofint shimmer, som er derfor perfekt til en smuk glød til huden. Hver nuance indeholder lysreflekterende partikler, som giver et look med masser af sund glød.

Denne palette indeholder en eksklusiv dobbelt børste og bruges sammen med disse highlighter til både ansigt og krop. Brug den på de øverste kindben, på kragebenet eller blot til at fremhæve de områder du synes om. Hvis du vil intensivere den, kan du enten sprøjte penslen eller bruge en olie på kroppen inden du påfører highligteren.

Vejl. pris 295 kr. og er i handlen fra slutningen af november.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *