Beauty

Nytår how-to guide + prep af huden ✮

By  | 

Vi kan snildt begynde at sige 2017 og det betyder derfor en stor fest + at sminken skal sidde hele dagen og natten. Jeg har derfor lavet en guide til hvordan man kan prep huden og hvilke produkter der skal bruges i rækkefølge. Det kan være en stressende affære at lægge sminken netop den dag, og det er nok fordi man bare gerne vil stråle hele natten – vi vil bare gerne gøre lidt mere netop den aften.

HUDEN
Vi starter altid med at få huden til at stråle helt inde fra og her skal der to vidunderlige produkter til – måske har du noget lignende. Jeg vil altid starte med at bruge en maske, denne fra REN er en Glycolatic Radiance Renewal Mask som virker ved at bringe en utrolig smuk glød til huden. Det er lidt ligesom at man har drukket en masse vand hele år 2016. Brug den og lad den sidde i ca. 5 minutter, rens derefter af og brug evt. din Clarisonic børste.

Følg op med Exuviance Bionic Tonic pads, det gøres ved at man giver huden lidt mere kærlighed. Disse er lidt ala vatrondeller med en masse vitaminer som huden bare vil elske dig for. Lad det tørre og blive absorberet i huden og følg derefter top med både serum, øjen- og ansigtscreme.

CORRECT + CONCEAL + Prime huden
Når vi skal have det helt ‘fejlfri’ finish så er det vigtigt, at der bliver brugt en corrector – denne lille sag går ind og fjerner både mørke rande under øjet og er med til at give lidt trist hud sin charme tilbage. Men inden da, skal du huske at prime huden med en makeup-primer, her er TOO FACED Hangover primer helt genial.

Brug enten en gul eller fersken-farvet corrector under øjnene og det hele skal påføres med den super smarte Miracle Sponge fra Real Technique. Den er med til både at gøre det mere naturligt og produktet sætter sig også bare pænere på denne måde. Kom din favorit concealer ovenpå din corrector og således har du sluppet af med den mørke del under øjnene uden det ser gråt ud ( det grå kan forekomme når man ikke correcter inden brug af concealer. ) – correctors er fra DIOR.

FOUNDATION TIL HUDEN
Jeg er helt forelsket i Esteé Lauders Double Wear foundation, som både dækker og sætter sig så fint på huden og det er helt uden at den ser ‘kaget’ ud. Jeg påfører oftest min foundation med en dampet svamp ( evt. miracle sponge ) og toner det hele pænt ned ad halsen – husk det er vigtigt at tone det hele, på denne måde vil det IKKE ligne en maske.

CONTOURING
Vil du også gerne have mere markerede kindben, så brug NARS Duel-ended Sculpting Multiple Duo – denne fine stick er af creme og er nem at ‘tegne’ de lige linjer med. Jeg markerer mine kindben, næse samt templerne ved panden og derefter toner det hele ud med en foundation pensel. Derefter sætter jeg min contour med en contouring-powder – således forbliver det hele på sin plads.

ØJNENE
Inden du bruger enhver form for øjenskygge, skal du huske at bruge en primer. Jeg har denne aften valgt Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palette, som både er super nem at påføre, farverne er så pigmenterede og så lægger det sig bare utrolig smukt på øjenlåget.

Kom øjenvipperne på, i denne omgang anbefaler jeg disse fra KISS som er utrolig whispy og lige som jeg kan lide mine vipper – fyldige, lange og forførende. Der medfølger selvfølgelig også en ret god vippelim med i pakken. Husk altid at påføre vipperne tæt på din egen vippekant. Kom mascara på dine nederste vipper for at fyldende hele øjet.

HIGHLIGHT + BLUSH
Vi skal på ingen måde glemme at highlight denne aften, NAKED Illuminated Trio kan faktisk både bruges på kroppen og ansigtet. Et lille tip til at få highlighteren til at se mindre pudret ud er; sprøjt noget FIX + på penslen og kom derefter highlight på den – så når du påfører den vil den bare give dig den helt uimodståelige glød til huden. Påfør på de øverste kindben, næseryg, amour-buen og lidt under brynet for at give det lille løft.

Kom derefter både bronzer og blush på kinderne, og ton det hele sammen. Her har vi NARS x Sarah Moon paletten, som indeholder nogle virkelig flotte nuancer. Du kan blande 2 forskellige farver sammen og derefter påføre dem.

BAKING ‘at sætte ansigtet’ + læberne
Jeg knus elsker den her løse pudder fra KAT VON D BEAUTY, den påfører jeg under mine kindben og under øjne med en dampet svamp. Lader det sidde i ca. 5-10 minutter og derefter presser jeg produktet ind i huden. Således formår man at gøre ens contouring mere skarp og så sidder makeuppen bare længere.

Det næstsidste trin er læberne, brug en farve som behager dig – har du lyst, så gå all out, denne palette er fra L’Oréal og indeholder nogle virkelig smukke farver, som passer til alle looks. Husk at bruge en lipliner inden påføring af læbestift.

SÆT ansigtet med en ansigts-spray, på billedet ses NYX Dewy spray – som giver huden en naturlig glød og får alle de produkter, der er blevet brugt til at ligge pænt.

Til aller sidst – GODT NYTÅR og pas på jer selv samt hinanden. Det har været en fornøjelse at dele en masse tips og produkter med jer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *