Beauty

Kiehl’s Midnight renseolie + creme med honning og rød ginseng

By  | 

Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil forenkler hudpleje runtene og gør anden rens af både ansigt samt øjne overflødig. Denne bestseller udvikler af Kiehl’s i 2010 er en natolie som har vundet mere end 50 internationale priser og er en kunde favorit verden over.

Kiehl’s har nu brugt sin erfaring inden for ansigtsolier til at udvikle Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil, en rense olie, som fjerner snavs samtidig med at den effektivt fjerner makeup i ansigtet såvel som på øjnene. Den indeholder seriens sædvanlige mix af ingredienser, nemlig Squalane, Evening Primrose olie, og essentiel lavendel olie – desuden indeholder den IKKE sæbe, sulfater og mineralske olier.

Anvendes ved at massere renseolien ind i et tørt ansigt og på øjne. Rens derefter af med vand og dup huden tør med et blødt håndklæde. Du kan derefter fortsætte den sædvanlige hudplejerutine. Denne renseolie kan benyttes både morgen samt aften, og er anvendelig af alle hudtyper.

Vejl. pris 250 DKK. og forhandles i Magasin eller online her.
Vejl. pris 300 DKK Midnight Recovery Concentrate fås her.

Kiehl’s lancerer ny anti-age creme med honning og rød ginseng rod
som er en kombination der for første gang er tilgængelig og er baseret på 99,6 % ingredienser af naturlig oprindelse.

Interessen for naturlige skønhedsprodukter er stadig stigende og viser at 1 ud 4 kvinder siger, at det er vigtigt for dem at deres hudplejeprodukter er både naturlige og effektive (*L’oréal Study, naturality exploratory 2015) Denne Pure Vitality Skin Renewing Cream hjælper huden til at modstå fugttab. Herudover her en kosmetoklinisk test påvist, at hudens glød og dermed tekstur også forbedres.

Formlen indeholder New Zealands Manuka honning og rød ginseng rod fra Korea og er den første creme som kombinerer disse to ingredienser. Cremen indeholder IKKE mineralske olier og syntetisk duft.

Forhandles hos Magasin fra d. 15 februar. Vejl. pris 575 DKK for 75 ml.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *