Beauty

≡ Nyheder fra SEPHORA ≡

By  | 

Hvad er bedre end beauty-nyheder, Sephora har netop lanceret nogle af deres lækreste produkter både i anledningen af Valentine-day, men også fordi foråret nærmer sig. Saint Valentine er en kollektion her op til kærlighedsdagen og der er alt fra en blød læbepomade, vaskecreme til hænderne med duft af bomuldsblomst, en perlerække af badehjerter, skummende badesæbe etc. Der er en helt række af fantastiske goder at finde i denne kollektion, som man bare må ind og kigge efter.

HELLO LOVELY PALETTE
Indeholder 9 øjenskygger i harmoniske og meget anvendelige nuancer, som svinger mellem mat og perlemor finish. Kigger man på emballagen af denne palette er den lyserød, med de sødeste øjne på pakken. Vejl. pris 95 DKK

I denne sæson afslører Sephora en perlerække af strålende produkter, der til hver en tid kan give ansigtet glød. I dette forår er der fokus på glat hud med masser af sund glød, der forstærkes af et friskt og udhvilet udseende.

PERFECTING GLOW PRIMER
Er for alle der søger en virkelig lækker glød, da denne primer med indkapslede pigmenter, som frigører farven i huden. Resultatet er en ren og fin hud med en masse gød. Har man nogle ‘uperfektheder’ viskes de ud og huden bliver mere ensartet – og som et plus, bliver huden mere glat og fugtet godt igennem. Vejl. pris 130 DKK

Hvad foretrækker vi når det kommer til farver på læberne ? Højt sandsynligt en fløjsblød tekstur og det skader ikke, at man får 2-i-1 produkt. En læbeblyant med to ender, der ikke bare er en læbeblyant, men også en læbestift – farvenuancer, der er lige så fantastiske som holdbarheden.

CONTOUR & COLOR
Er en læbestift og en læbeblyant i et og samme produkt, og er som navnet hentyder, inspireret af contouring-tendensen. Grunden til inspirationen er, at denne 2-i-1 læbestift optegner læbernes kontur og samtidig fylder læberne ud med en holdbar og smuk farve, Formlen er nem at påføre og er ikke udtørende på – som i min optik, er et STORT plus, og så kan man have mindre produkter med i makeup-tasken. Tilgængelig i 4 nuancer – Vejl. pris 120 DKK.

CREAM LIP STAIN
Dette produkt er ultra pigmenteret med en ret fløjlsagtig tekstur og som ikke smitter af. Når man påfører denne lip stain, så holder den igennem mad og drikke, mens den samtidig er behagelig at have på. Vejl. 100 DKK – kommer i 20 nye nuancer.

EYEBROW EDITOR
En smart lille sag til øjenbrynene er til at finde hos Sephora, den er effektiv og indeholder alt hvad der skal til, for at opnå nogle smukke bryn. Farverne består af to, og kan mikses eller bruges hver for sig, en fikseringsvoks, en dobbeltbørste og en pincet til at rette brynene. Vejl. pris 140 DKK.

Alle produkterne sælges ekslusivt hos SEPHORA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *