Beauty

NARS ORGASM COLLECTION + NARSissist LOADED OPULENCE //

By  | 

NARS’ udkom denne sommer med en udvidelse af deres populære ”Orgasm” kollektion. Den fersken-pink blush lanceres i en smuk limited edition indpakning og derudover udvides orgasm-familien med en ny læbestift i den smukke nuance. Mange kender allerede den famøse lyserøde blush og det er der en yderst god grund til – den er helt fantastisk og fortjener den hype.

ORGASM LIPSTICK
En ”sheer” version af den ikoniske pink nuance med gyldne undertoner, som faktisk er god med diverse nude, brunlige lipliners og faktisk også hudtoner. Formularen er beriget med antioxidanter, fugtgivende ingredienser og efterlader læberne silkebløde. Så man opnår både den flotteste pigment og blødeste læber – 245 DKK forhandles kun i SEPHORA.

LIMITED EDITION ORGASM BLUSH
Et limited edition design, som man simpelthen har lyst til at gemme for altid! Den flatterende fersken-farvede pudder er nem at påføre og blender smukt ind i huden. Jeg har dem næsten i alle former og design – da de bare er smukke på og, i alle deres varianter. Denne ikoniske blush giver en diskret glød til en smuk sommerhud, som kan bygges op eller være helt naturlig.

Pris 280 DKK forhandles kun i SEPHORA.

NARSissist LOADED OPULENCE EYESHADOW PALETTE (Limited Edition)
Lad ikke denne skønhed gå din næse forbi: Det er simpelthen en drøm af en palette med 12 forførende øjenskygger, som kan bruges på alle led – til en helt naturlig hverdags makeup og til den smukke smokey eye!
En imponerende samling af neutrale og intense farver, der med deres silkebløde formel, giver dig muligheden for at skabe endeløse dramatiske looks.

Pris 490 DKK forhandles kun i SEPHORA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *