Beauty

Lav din egen læbestift med ANASTASIA Beverly Hills.

By  | 

Vi er mange, der gerne vil være kreative og hoppe ud i forskellige farvede læbestifter – dog skal vi også have mulighed for, at det ikke er for mange tuber læbestift, som skal graves frem hver gang. Anastasia Beverly Hills har faktisk gjort det utroligt nemt for os alle, vi har fået LIP paletten, som indeholder enhver tænkelig farve – som kan mikses, det bliver simpelthen ikke bedre.

18 forskellige farver er der til at finde i paletten med primære, neutrale samt modige nuancer – som alle kan blandes på kryds og tværs af hinanden. Farverne er matte og langtidsholdbare dvs. at din læbestift vil holde til en god aften, uden at man skal tænke så meget over det.

Vi kender det med at kreere nuancer på tværs af hinanden, da vi var små lærte vi at blå og gul bliver til grøn – så ideen kender vi nok alle og for at skabe dybde er der en sort farve. Leg og lav dine egne unikke læbestift nuancer – som netop passer til dig. Er du måske typen, som har været på jagt efter en helt perfekte nude, så er det her måske paletten for dig. Du kan måske også bære farverne helt alene uden at blande dem – det er i sidste ende helt op til den enkelte person.

Sammen med paletten kommer der en lille plade, som man kan blande farverne på + en pensel samt spatel modsat hinanden. Vejl. pris 549 DKK forhandles her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *