Beauty

Estée Lauder lancerer – Pure Color Envy Matte Lustre læbestifter

By  | 

GiftedEstée Lauder lancerer en helt ny kollektion af læbestifter, disse farver vil forvandle ens læber med den flotteste pigment, som glider henover læberne. Hvorfor ikke springe ud i den nyeste, metalliske-matte finish der er beriget med strålende og udfordrende farver.

Læberne er forseglet med intens farve – et lag og du er good-to-go, disse farver er ikke udtørrende og giver læberne en multidimensionel mat finish og et flot strålende resultat. Du kommer blot en lip liner på og former læberne, som du ønsker – lip lineren er med til at guide dig, samt sørge for at læbestiften ikke “bløder” ud og gør den således langtidsholdbar.

Formel som er sensationelt blød, og komfortabel. For ikke at notere at disse læbestifter er beriget med Hyaluronsyre og et Moisture Complex, som er med til at fugte læberne. Du kan forvente et blødt, nemt og meget ensartet look med et enkelt strøg af læbestiften.

Det som jeg personligt er glad for her, er at man ikke mærker læbestiften på læberne – grunden er at formlen er let på. Det betyder nogle gange meget, at den sidder der uden det store besvær. Er du nybegynder og ikke har prøvet matte læbestifter før, så vil dette være en god start med disse farver.

Vejl. pris 270 DKK 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *