Beauty

BOBBI BROWN gaveidéer + Stocking stuffers..

By  | 

Nogle gange kan det være utrolig svært at finde den rette gave, derfor har BOBBI BROWN gjort det nemt for os – de har samlet en masse sæts, som du med sikkerhed ved falder i god smag. Jeg har selv været utrolig glad for to af disse og egentlig brugt dem siden de blev lanceret.

Extra Glow Skincare set er et miks af plejende must-have produkter, der vil forberede huden inden brug af makeup – lige fra en ganske almindelig hverdags-makeup til den festlige rutine. Trioen som findes i dette sæt er: Extra Illuminating Balm, som er en ren forvandling til sund hud med en smuk glød. En helt igennem fugtgivende balsam, som giver ny energi til træt og trist hud og hjælper huden med at genvinde sin naturlige glød.

De andre to produkter i sætter er Extra Eye Repair Cream, som en koncentreret øjencreme der er spækket med peptider, naturlige planteolier og fugtgivende ingredienser. Den tackler fine linjer, rynker, tørhed, mørke rande og poser under øjnene og giver øjnene nyt liv. Plus en læbepomade, som er plejende og perfekt inden en matte læbestift til at fugte i dybden.

Vejl. pris af Extra Glow Skincare set 1025 DKK.

Andre sæt til hende som elsker makeup, er nok Instant Pretty sættet som indeholder lidt forskelligt fra Bobbi Browns’s sortiment. Der er lidt til at kreere et look med både gel-eyeliner med penslen som er inkluderet, mascara, læbestift i farven Sandwash – en flot lyserød farve, samt en blush duo.

Vejl. pris 595 DKK. 

Udover de nævnte sæts, så findes der faktisk en masse andre – disse er nogle som, jeg har testet og været utrolig glad for. Hvert år lancerer Bobbi Brown ders julekollektion, som er et kig værd. Alt er gennemført fra emballage til selve produktet. Jeg har altid haft en stor kærlighed til Bobbi Brown til både professionelt og personligt brug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *